Închide meniul

Jude Bellingham vrea să doboare toate recordurile! Performanţa incredibilă a englezului care l-a egalat pe Cristiano Ronaldo

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 decembrie 2023, 12:53

Jude Bellingham vrea să doboare toate recordurile! Performanţa incredibilă a englezului care l-a egalat pe Cristiano Ronaldo

Jude Bellingham vrea să doboare toate recordurile!

Jude Bellingham, în Real Madrid - Villarreal / Profimedia

Jude Bellingham vrea să doboare toate recordurile! Starul englez al celor de la Real Madrid a marcat din nou în La Liga, în meciul cu Villarreal, câştigat de trupa lui Carlo Ancelotti cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bellingham a deschis scorul în meciul de pe Santiago Bernabeu şi a ajuns la 17 goluri în primele 20 de meciuri disputate în tricoul celor de la Real Madrid în toate competiţiile.

Jude Bellingham vrea să doboare toate recordurile!

Transferul lui Bellingham la Real Madrid este un adevărat succes, iar Florentino Perez se poate felicita pentru această mutare. Bellingham a devenit şi cel mai tânăr jucător al celor de la Real Madrid care ajunge la 13 goluri marcate în La Liga, la 20 de ani şi 171 de zile.

Cu reuşita din meciul cu Villarreal, Jude Bellingham l-a egalat pe Cristiano Ronaldo. În 2009, portughezul a reuşit şi el să marcheze 17 goluri în primele 20 de meciuri pe care le-a disputat la Real Madrid.

Reclamă

După această victorie, Real Madrid a revenit pe primul loc în La Liga, cel puţin până la meciul din această seară al celor de la Girona. Real Madrid are 42 de puncte, în timp ce surpriza sezonului din La Liga are 41 de puncte.

În această seară, Girona are şansa de a reveni pe primul loc în cazul unei victorii în meciul de pe teren propriu cu Deportivo Alaves, formaţia la care evoluează Ianis Hagi. După acest meci va fi rândul celor de la Real Madrid să joace cu Alaves, pe 21 decembrie.

Jude Bellingham, pe urmele lui Zinedine Zidane

„Zidane a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi din toate timpurile. Mă uit la filmuleţe cu el. Am avut plăcerea de a-l cunoaşte. Este o persoană pe care o admir foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Îi calc pe urme purtând numărul său (5). Golul meu preferat a fost cel împotriva lui Leverkusen în finala Ligii Campionilor (în 2002)”, a declarat el pentru Téléfoot.

Votat Golden Boy 2023 după ce a spulberat competiţia, Jude Bellingham nu şi-a ascuns încântarea de a primi premiul. „Din copilăria mea din Birmingham şi până acum, am crezut întotdeauna că am propriul meu stil şi am vrut să îl dezvolt.

Am fost norocos în cariera mea, am întâlnit mari jucători care m-au ajutat să cresc şi am învăţat de la ei. Sunt cel mai bun din lume? Este plăcut să aud asta. Pentru mine, este important să ajut echipa, pe coechipierii mei şi să încerc să cresc meci de meci. Real Madrid este cel mai bun club din lume şi mă simt foarte norocos să joc într-o astfel de echipă”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și