Închide meniul
Foto

Florinel Coman şi alţi jucători ai FCSB-ului s-au întâlnit cu Moş Crăciun! Surpriza uriaşă pentru copiii legitimaţi la FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 18 decembrie 2023, 13:54

Reclamă
Florinel Coman şi alţi jucători ai FCSB-ului s-au întâlnit cu Moş Crăciun! Surpriza uriaşă pentru copiii legitimaţi la FCSB

Florinel Coman şi alţi jucători ai FCSB-ului s-au întâlnit cu Moş Crăciun

Jucătorii FCSB-ului le-au făcut o surpriză foarte plăcută copiilor legitimaţi la FCSB / AntenaSport

Florinel Coman şi alţi jucători ai FCSB-ului s-au întâlnit cu Moş Crăciun! Starul FCSB-ului a fost însoţit de Tavi şi Octavian Popescu, Denis Haruţ şi Alexandru Băluţă la evenimentul organizat de liderul din Liga 1 la baza din Berceni a „roş-albaştrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toţi componenţii grupelor de copii ale FCSB-ului au primit cadouri, prezenţa jucătorilor de la echipa mare fiind o supriză foarte plăcută pentru cei mici.

Florinel Coman şi alţi jucători ai FCSB-ului s-au întâlnit cu Moş Crăciun!

Elias Charalambous a vorbit despre meciul pe care „roş-albaştrii” îl vor disputa mâine, împotriva celor de la Poli Iaşi. Poli Iaşi – FCSB e mâine, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Charalambous a precizat că îi va fi greu să îi ţină pe jucători concentraţi pentru duelul cu Poli Iaşi, dar a precizat că sărbătorile vor veni după acest meci, pe care „roş-albaştrii” îşi doresc să îl câştige.

Charalambous a spus, totodată, că nu ştie dacă Gigi Becali e Moş Crăciun pentru echipa lui, dar că finanţatorul FCSB-ului a susţinut şi va susţine în permanenţă echipa.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB s-a distanţat la 8 puncte de CFR Cluj!

FCSB e lider în Liga 1, cu 41 de puncte obţinute în 20 de partide. În ultima etapă, FCSB a învins-o cu 3-0 pe Hermannstadt, în timp ce CFR Cluj a pierdut cu 2-1 în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Cum arată clasamentul şi lupta la titlu după primele 20 de etape

  1. FCSB – 41 de puncte
  2. CFR Cluj – 33 de puncte
  3. Universitatea Craiova – 33 de puncte
  4. Rapid – 32 de puncte
  5.  Sepsi – 29 de puncte
  6. Universitatea Cluj – 29 de puncte
  7.  Farul Constanţa – 29 de puncte
  8. Hermannstadt – 28 de puncte
  9.  Petrolul – 27 d epuncte
  10. Otelul – 26 de puncte
  11. FC U Craiova – 24 de puncte
  12. FC Voluntari – 24 de puncte
  13. Poli Iaşi – 23 de puncte
  14. UTA – 23 de puncte
  15. Dinamo – 10 puncte
  16. FC Botoşani – 9 puncte

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia de FCSB

Sepsi – CFR Cluj 2-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

Într-o primă repriză pe care a controlat-o, CFR a marcat prima, prin Tachtsidis, în minutul 32, cu un şut din afara careului. După numai cinci minute, Bîrligea a avut un gol anulat, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 70, prin Kallaku, jucător introdus pe teren la pauză. Tot un jucător nou intrat a dat lovitura pentru Sepsi, Damaşcan marcând golul victoriei pentru gazde în minutul 85. Sepsi s-a impus cu 2-1, a reuşit prima victorie din istorie pe teren propriu în faţa clujenilor şi a treia victorie consecutivă în campionat.

Reclamă

În clasament CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 5, cu 29 de puncte.

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside: „Prezint scuze celor afectaţi”

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a făcut anunţul pe site-ul FRF.

Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele. 

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!”, a transmis Kyros Vassaras pentru frf.ro.

 

Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și