Închide meniul

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside: „Prezint scuze celor afectaţi”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 decembrie 2023, 10:51

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside: „Prezint scuze celor afectaţi

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside

Kyros Vassaras şi imaginea VAR de la golul 2 al lui Sepsi / colaj AntenaSport, captura orangesport.ro

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a făcut anunţul pe site-ul FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyros Vassaras a subliniat că golul marcat în minutul 85 al partidei de către Damaşcan a fost înscris după un offside. VAR a arătat linii uriaşe la faza respectivă.

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside

Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele. 

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli.

Reclamă

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!”, a transmis Kyros Vassaras pentru frf.ro.

Decizie incredibilă din cabina VAR, la golul doi marcat de Sepsi! Imaginea greu de înţeles cu liniile trase: „Sunt execrabile!”

Decizie incredibilă din cabina VAR, la golul victoriei marcat de Sepsi! Imaginea greu de înţeles cu liniile trase pentru a se verifica dacă Rondon, care a fost implicat în faza golului victoriei marcat de Sepsi, se afla în poziţie regulamentară.

Conform liniilor trase de cei din cabina VAR, Mario Rondon se afla în spatele ultimului fundaş. Astfel, reuşita celor de la Sepsi ar fi trebuit să fie anulată.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrii din cabina VAR la Sepsi – CFR Cluj au fost Iulian Dima şi Alexandru Filip.

„Este acelaşi arbitru care ne-a anulat golul al 4-lea cu Poli Iaşi”

Este același arbitru din camera VAR care ne-a anulat și golul al 4-lea în meciul cu Poli Iași. Este vorba despre Dima. Din punctul meu de vedere, noi nu avem o cameră pe linia ultimului apărător. Trebuia să îl vedem pe ultimul atacant, care este mascat de acesta.

Piciorul lui Rondon este indiscutabil mai în spate decât cel al fundașului nostru. Am văzut și eu liniile, sunt execrabile. Credeam că au fost trase invers liniile. Nu trebuie să fii specialist la geometrie în spațiu. Ne-a anulat și golul al 4-lea la meciul de la Iași, repet asta.

Nu este prima greșeală majoră împotriva noastră. Nu am primit niciun răspuns, nici după golul anulat la Iași. Aici, piciorul lui Rondon este indiscutabil mai în spate decât fundașul nostru.

De asemenea, nu înțeleg de ce la intrarea la Avounou, care a fost un atac cu talpa, în viteză, nu s-a dat cartonaș roșu”, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia de FCSB

Într-o primă repriză pe care a controlat-o, CFR a marcat prima, prin Tachtsidis, în minutul 32, cu un şut din afara careului. După numai cinci minute, Bîrligea a avut un gol anulat, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 70, prin Kallaku, jucător introdus pe teren la pauză.

Tot un jucător nou intrat a dat lovitura pentru Sepsi, Damaşcan marcând golul victoriei pentru gazde în minutul 85. Sepsi s-a impus cu 2-1, a reuşit prima victorie din istorie pe teren propriu în faţa clujenilor şi a treia victorie consecutivă în campionat.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și