Închide meniul

Verdictul specialistului, după gafa uriaşă de arbitraj din Sepsi – CFR Cluj 2-1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 decembrie 2023, 19:41

Reclamă
Verdictul specialistului, după gafa uriaşă de arbitraj din Sepsi – CFR Cluj 2-1

Verdictul specialistului, după gafa uriaşă de arbitraj din Sepsi - CFR Cluj 2-1

Verdictul specialistului, după gafa uriaşă de arbitraj din Sepsi – CFR Cluj 2-1. Fostul arbitru român, Marius Avram, a spus că a fost vorba de o eroare umană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Avram a mai spus că cei din cabina VAR trebuiau să îşi dea seama că nu a fost o fază limită şi că trebuiau să schimbe decizia.

Verdictul specialistului, după gafa uriaşă de arbitraj din Sepsi – CFR Cluj 2-1

„O greşeală ciudată, umană, nu greşeală de sistem. Eu nici nu ştiu cum să spun, lipsă de concentrare. Ei trebuie să tragă prima linie, fundaşului. Eu cred că a fost selectat atacantu. Nefiind o fază la limită, cred că puteau să îşi dea seama că e o greşeală. Te încrezi în sistem până la o limită. Nu a fost vina sistemului, ci una umană. Acolo puteau şi cu ochiul liber că ceva e în neregulă. Mă, ceva e în neregulă. Poate aici a fost eroarea, din dorinţa de a lua decizia mai repede, şi au greşit„, a spus Marius Avram la digisport.ro.

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside: „Prezint scuze celor afectaţi”

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a făcut anunţul pe site-ul FRF. Kyros Vassaras a subliniat că golul marcat în minutul 85 al partidei de către Damaşcan a fost înscris după un offside. VAR a arătat linii uriaşe la faza respectivă.

Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Reclamă

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele. 

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!”, a transmis Kyros Vassaras pentru frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” Vezi toate știrile
Citește și