Închide meniul

Verdictul specialistului, după gafa uriaşă de arbitraj din Sepsi – CFR Cluj 2-1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 decembrie 2023, 19:41

Reclamă
Verdictul specialistului, după gafa uriaşă de arbitraj din Sepsi – CFR Cluj 2-1

Verdictul specialistului, după gafa uriaşă de arbitraj din Sepsi - CFR Cluj 2-1

Verdictul specialistului, după gafa uriaşă de arbitraj din Sepsi – CFR Cluj 2-1. Fostul arbitru român, Marius Avram, a spus că a fost vorba de o eroare umană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Avram a mai spus că cei din cabina VAR trebuiau să îşi dea seama că nu a fost o fază limită şi că trebuiau să schimbe decizia.

Verdictul specialistului, după gafa uriaşă de arbitraj din Sepsi – CFR Cluj 2-1

„O greşeală ciudată, umană, nu greşeală de sistem. Eu nici nu ştiu cum să spun, lipsă de concentrare. Ei trebuie să tragă prima linie, fundaşului. Eu cred că a fost selectat atacantu. Nefiind o fază la limită, cred că puteau să îşi dea seama că e o greşeală. Te încrezi în sistem până la o limită. Nu a fost vina sistemului, ci una umană. Acolo puteau şi cu ochiul liber că ceva e în neregulă. Mă, ceva e în neregulă. Poate aici a fost eroarea, din dorinţa de a lua decizia mai repede, şi au greşit„, a spus Marius Avram la digisport.ro.

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside: „Prezint scuze celor afectaţi”

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a făcut anunţul pe site-ul FRF. Kyros Vassaras a subliniat că golul marcat în minutul 85 al partidei de către Damaşcan a fost înscris după un offside. VAR a arătat linii uriaşe la faza respectivă.

Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Reclamă

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele. 

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!”, a transmis Kyros Vassaras pentru frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și