Închide meniul

Un supercomputer a prezis câştigătoarea Champions League, după tragerea la sorţi a optimilor! PSG şi Barcelona ar avea 4% şanse

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2023, 19:50

Reclamă
Un supercomputer a prezis câştigătoarea Champions League, după tragerea la sorţi a optimilor! PSG şi Barcelona ar avea 4% şanse

Un supercomputer a prezis câştigătoarea Champions League

A avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Ligii Campionilor / Profimediaimages

Un supercomputer a prezis câştigătoarea Champions League 2024, după tragerea la sorţi a optimilor de finală. Napoli – Barcelona şi Inter – Atletico sunt cele mai tari meciuri din această fază a competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit thesun.co.uk, Manchester City are 49% şanse la câştigarea trofeului, pentru al doilea an la rând. Starurile lui Pep Guardiola au câştigat toate partidele din Grupa G şi urmează să se lupte pentru un loc în „sferturi” cu revelaţia FC Copenhaga.

Un supercomputer a prezis câştigătoarea Champions League 2024

„Cetăţenii” sunt consideraţi mari favoriţi la a ajunge în finala de pe Wembley şi să îşi apere trofeul. Supercomputerul o vede pe Bayern cu 18% şanse, iar cea mai titrată echipă din istoria Ligii, Real Madrid, are 14%.

Arsenal este văzută cu 10% şanse, după ce „tunarii” au aflat că se vor duela cu FC Porto. În schimb, Barcelona şi PSG sunt la egalitate, cu 4%.

Nu mai puţin de 7 echipe (FC Porto, FC Copenhaga, Lazio, Leipzig, Napoli, Real Sociedad şi PSV) au 0% şanse, dacă ţinem cont de „calculele” supercomputerului.

Reclamă
Reclamă 4

Meciurile din optimile Ligii Campionilor:

Cum s-au modificat cotele la câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a „optimilor”

Bookmakerii au decis cine este favorita la ridicarea trofeului în finala de pe 1 iunie 2024, de pe stadionul Wembley. Erling Haaland îi poate ajuta pe „cetăţeni” să câştige din nou competiţia stelelor. Manchester City are cota 3.00, aceeaşi pe care o avea şi înainte de tragerea la sorţi. În schimb, cota lui Napoli a ajuns de la 41.00 la 50.00, după ce campioana Italiei a dat peste Barcelona.

Bayern este văzută cu a doua şansă la câştigarea Ligii, în timp ce Real Madrid este considerată a treia favorită. Bookmakerii au pus-o pe Arsenal peste PSG şi Barcelona.

Reclamă

Cum arată cotele pentru câştigarea Champions League:

  • Manchester City – 3.00
  • Bayern – 5.00
  • Real Madrid – 7.00
  • Arsenal – 7.50
  • PSG – 13.00
  • Barcelona – 15.00
  • Inter – 20.00
  • Atletico Madrid – 25.00
  • Borussia Dortmund – 25.00
  • Napoli – 50.00
  • Leipzig – 75.00
  • Real Sociedad – 75.00
  • FC Porto – 100.00
  • Lazio – 150.00
  • PSV Eindhoven – 200.00
  • FC Copenhaga – 500.00

Capul de afiş al optimilor este reprezentat, fără doar şi poate, de meciul dintre Napoli şi Barcelona. Cele două echipe se reîntâlnesc în primăvara europeană, după ce ultima oară s-au întâlnit în 2022, în Europa League. Campioana din sezonul trecut, Manchester City, va întâlni FC Copenhaga, formaţia care a terminat peste rivala United în grupe, în timp ce Real Madrid va trebui să treacă de cei de la Leipzig.

Recomandări

Cum crezi că se va încheia meciul Virtus - FCSB, din Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă”

23:35

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon! S-a definitivat tabloul sferturilor de finală la Grand Slam-ul londonez

23:05

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

22:54

„La 30 de ani, să spună mama..” Gigi Becali, replică pentru Denis Alibec după ce mama jucătorului a ieșit la atac

22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

1 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 2 FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el 3 FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania 4 EXCLUSIVCinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon 5 Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii 6 Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş, suspendaţi de UEFA! Lovitură pentru FCSB înainte de startul preliminariilor Champions League
Citește și