Închide meniul

Un supercomputer a prezis câştigătoarea Champions League, după tragerea la sorţi a optimilor! PSG şi Barcelona ar avea 4% şanse

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2023, 19:50

Reclamă
Un supercomputer a prezis câştigătoarea Champions League, după tragerea la sorţi a optimilor! PSG şi Barcelona ar avea 4% şanse

Un supercomputer a prezis câştigătoarea Champions League

A avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Ligii Campionilor / Profimediaimages

Un supercomputer a prezis câştigătoarea Champions League 2024, după tragerea la sorţi a optimilor de finală. Napoli – Barcelona şi Inter – Atletico sunt cele mai tari meciuri din această fază a competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit thesun.co.uk, Manchester City are 49% şanse la câştigarea trofeului, pentru al doilea an la rând. Starurile lui Pep Guardiola au câştigat toate partidele din Grupa G şi urmează să se lupte pentru un loc în „sferturi” cu revelaţia FC Copenhaga.

Un supercomputer a prezis câştigătoarea Champions League 2024

„Cetăţenii” sunt consideraţi mari favoriţi la a ajunge în finala de pe Wembley şi să îşi apere trofeul. Supercomputerul o vede pe Bayern cu 18% şanse, iar cea mai titrată echipă din istoria Ligii, Real Madrid, are 14%.

Arsenal este văzută cu 10% şanse, după ce „tunarii” au aflat că se vor duela cu FC Porto. În schimb, Barcelona şi PSG sunt la egalitate, cu 4%.

Nu mai puţin de 7 echipe (FC Porto, FC Copenhaga, Lazio, Leipzig, Napoli, Real Sociedad şi PSV) au 0% şanse, dacă ţinem cont de „calculele” supercomputerului.

Reclamă
Reclamă 4

Meciurile din optimile Ligii Campionilor:

Cum s-au modificat cotele la câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a „optimilor”

Bookmakerii au decis cine este favorita la ridicarea trofeului în finala de pe 1 iunie 2024, de pe stadionul Wembley. Erling Haaland îi poate ajuta pe „cetăţeni” să câştige din nou competiţia stelelor. Manchester City are cota 3.00, aceeaşi pe care o avea şi înainte de tragerea la sorţi. În schimb, cota lui Napoli a ajuns de la 41.00 la 50.00, după ce campioana Italiei a dat peste Barcelona.

Bayern este văzută cu a doua şansă la câştigarea Ligii, în timp ce Real Madrid este considerată a treia favorită. Bookmakerii au pus-o pe Arsenal peste PSG şi Barcelona.

Reclamă

Cum arată cotele pentru câştigarea Champions League:

  • Manchester City – 3.00
  • Bayern – 5.00
  • Real Madrid – 7.00
  • Arsenal – 7.50
  • PSG – 13.00
  • Barcelona – 15.00
  • Inter – 20.00
  • Atletico Madrid – 25.00
  • Borussia Dortmund – 25.00
  • Napoli – 50.00
  • Leipzig – 75.00
  • Real Sociedad – 75.00
  • FC Porto – 100.00
  • Lazio – 150.00
  • PSV Eindhoven – 200.00
  • FC Copenhaga – 500.00

Capul de afiş al optimilor este reprezentat, fără doar şi poate, de meciul dintre Napoli şi Barcelona. Cele două echipe se reîntâlnesc în primăvara europeană, după ce ultima oară s-au întâlnit în 2022, în Europa League. Campioana din sezonul trecut, Manchester City, va întâlni FC Copenhaga, formaţia care a terminat peste rivala United în grupe, în timp ce Real Madrid va trebui să treacă de cei de la Leipzig.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:47

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

21:39

Spania – Germania 2-1! Ibericii s-au calificat în semifinalele EURO 2024 cu un gol al lui Mikel Merino! Dani Olmo, gol şi assist!

21:24

„Un abuz!” Mihai Stoica a răbufnit! Cere o schimbare majoră în Liga 1: „Nu suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial!”

21:10

Portugalia – Franţa LIVE TEXT, ora 22:00. Duel stelar între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe! Echipele de start

20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și