Închide meniul

„Plecăm trişti în vacanţă!” Gicu Grozav, la pământ după ce Petrolul a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 19:57

Reclamă
„Plecăm trişti în vacanţă! Gicu Grozav, la pământ după ce Petrolul a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie

Gicu Grozav, la pământ după ce Petrolul a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie

Gicu Grozav, în timpul unui meci al Petrolului/ Hepta

Gicu Grozav a fost la pământ, după ce Petrolul a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, după eşecul cu FCU Craiova. Mijlocaşul „lupilor” s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că echipa sa a plecat învinsă din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a fost egalată de FCU Craiova în clasament, după înfrângerea din meciul direct cu oltenii. „Lupii” au încheiat anul cu patru meciuri consecutive fără victorie, şi au ieşit din zona locurilor de play-off.

Gicu Grozav, la pământ după ce Petrolul a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie

Gicu Grozav a declarat că Petrolul a avut ghinion în duelul cu FCU Craiova, date fiind ocaziile uluitoare ratate de „lupi”. Mijlocaşul a mai declarat că ploieştenii ar fi meritat victoria, însă din păcate, vor pleca în vacanţă trişti.

Grozav a mai transmis că după pauza competiţională de iarnă, Petrolul se va lupta pentru primele şase locuri din campionat, mărturisind că este o luptă incredibilă pentru calificarea în play-off.

„Am avut ghinion, nu a vrut să intre mingea în poartă. Meritam mai mult, plecăm trişti în vacanţă, dar sperăm să ne prindă bine. Avem timp să ne revenim, şi din ianuarie să o luăm de la capăt.

Reclamă

Este o luptă incredibilă, o înfrângere te poate duce jos de tot, dacă legi două victorii, poţi să fii din nou în play-off. Sunt foarte supărat, în această seară nu mi-a ieşit. Îmi pare rău că nu am putut să adunăm mai multe puncte, dar mai sunt meciuri. Vom face o pregătire bună, şi o vom lua de la capăt”, a declarat Gicu Grozav, conform digisport.ro.

FCU Craiova, victorie cu Petrolul

FCU Craiova a învins, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Petrolul, în primul meci al etapei a 21-a din Liga 1. Portarul Zima a gafat colosal la golul al doilea.

Craiova a avut o şansă bună de gol în minutul 10, când Blidar a reluat din voleu, dar Zima a avut o intervenţie excelentă. Ploieştenii au trecut pe lângă egalare în minutul 24, la ocazia lui Dumitriu. După zece minute Grozav i-a pasat în careu lui Musi, care a şutat din faţa porţii, însă Gurău a respins, refuzându-le golul oaspeţilor. A fost apoi rândul craiovenilor să rateze, Blănuţă trimiţând în bară (mmin. 71).

Reclamă 4 / 0/3

A urmat o nouă bară a gazdelor, prin Chiţu, apoi Omrani a trecut pe lângă egalare, dar finalul a adus şi al doilea gol al gazdelor. Portarul ploieştean Zima a degajat în spatele lui Blănuţă şi mingea s-a scurs în plasă. 2-0 pentru FCU Craiova, care este pe locul 9 în campionat, cu 27 de puncte, urmată în clasament de Petrolul, locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 Vezi toate știrile
Citește și