Închide meniul

FCU Craiova – Petrolul 2-0. Meci nebun în Bănie! Ratări imense și un gol fabulos, marcat după o greșeală imensă

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 19:20

FCU Craiova – Petrolul 2-0. Meci nebun în Bănie! Ratări imense și un gol fabulos, marcat după o greșeală imensă

FCU Craiova - Petrolul LIVE SCORE

Meciul dintre Petrolul și FCU Craiova, din luna august / Hepta

FCU Craiova – Petrolul 2-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soarta meciului a fost stabilită de reușitele lui Achim (min. 78) și Blănuță (min. 90+1). Al doilea gol al oltenilor a fost marcat după ce Zima, portarul ploieștenilor, a degajat balonul direct în atacantul lui FCU Craiova. După acest rezultat, oltenii lui Adrian Mititelu sunt pe 9, cu 27 de puncte, în timp ce Petrolul a căzut pe locul al 10-lea, cu 27 de puncte.

FCU Craiova – Petrolul 2-0

Min. 90+1 FCU Craiova – Petrolul 2-0! Zima a comis o greșeală uluitoare! A degajat mingea, dar balonul l-a lovit pe Blănuță! Mingea s-a dus, din jucătorul lui FCU, direct în poartă!

Min. 78: FCU Craiova – Petrolul 1-0! Achim a deschis scorul, din pasa lui Mascarenhas

Min. 70: Ocazie incredibilă pentru FCU Craiova! Chițu a trimis o centrare excepțională, iar Blănuță nu a reușit să trimită mingea în poartă, după o eroare colosală a portarului Zima!

Reclamă

Min. 34: Ocazie uluitoare pentru Petrolul! Gicu Grozav a trimis o pasă excelentă în interiorul careului, dar Musi nu a reușit să îl învingă pe Gurău, din câțiva metri.

Min. 1: A început meciul!

FCU Craiova: Gurău – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – Achim, Van Durmen – Sidibe, Bauza, Blidar – Chițu
Rezerve: Mogoșanu, Henriques, Mascarenhas, Dr. Albu, Vl. Pop, Baeten, Buta, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul: Zima – Meijers, Garutti, Huja, Țicu – Dumitriu, Seto, Jefferson – Musi, Grozav, Jair
Rezerve: Eșanu, D. Radu, Vraciu, Mitrov, Abuashvili, Rădulescu, Răducan, Roman II, Omrani
Antrenor: Florin Pârvu

Stadion: Municipal Craiova
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti – Argeş), A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa – Bistriţa Năsăud), A2: Bîrdeş Romică (Piteşti – Argeş), Arbitru VAR: Costreie Sorin (Voluntari – Ilfov), Arbitru AVAR: Antonie Andrei (Bucureşti)

Oltenii lui Adrian Mititelu primesc vizita celor de la Petrolul după ce, în etapa precedentă, au învins-o pe FC Voluntari, cu scorul de 1-0. De cealaltă parte, formația din Ploiești a obținut un punct important, după derby-ul cu Rapid, încheiat cu scorul de 0-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna august a acestui an. La momentul respectiv, duelul s-a jucat la Ploiești și a fost un adevărat „thriller”, cu 7 goluri marcate! „lupii galbeni” s-au impus atunci cu scorul de 4-3.

Scene uluitoare, după Petrolul – Rapid! Un fan a sărit să-l bată pe Florin Pârvu

Au avut loc scene uluitoare, după meciul dintre Petrolul şi Rapid. Florin Pârvu a avut un conflict aprins cu un fan al „lupilor”. Ultrasul ploieştenilor a fost extrem de nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa favorită, şi a sărit în teren, dorind să-l bată pe antrenorul ploieştenilor. Forţele de ordine au intervenit imediat.

Imediat după fluierul final de meci, suporterii au început să-l critice în termeni duri pe Florin Pârvu. Antrenorul Petrolului nu a mai suportat şi a răbufnit, fapt care l-a enervat şi mai rău pe un ultras. Acesta a sărit imediat pe teren, îndreptându-se ameninţător spre tehnicianul „lupilor”, notează digisport.ro.

Forţele de ordine au intervenit imediat, atunci când scandalul dintre Florin Pârvu şi ultrasul Petrolului a escaladat. Jandarmanii l-au reţinut imediat pe suporterul care a sărit pe teren.

Reclamă

După acest episod, Florin Pârvu a oferit declaraţii. Acesta a fost revoltat de cele petrecute pe teren, mărturisind că există foarte multă răutate în clubul ploieştean, în special la adresa sa.

„Nu se poate! Vreau să vă spun că avem jucători care fac sacrificii foarte mari. Cu toții facem sacrificii mari, muncim foarte mult în condiții grele. De la începutul jocului să vină cineva și să fie împotriva echipei… e rea intenție! Să fie această răutate e deja prea mult. Deja e răutate și nu e primul meci. E ceva intenționat, nu mai ține de joc! Dar acum suntem echilibrați, liniștiți”, a declarat Florin Pârvu, conform sursei menționate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și