Închide meniul

„Plecăm trişti în vacanţă!” Gicu Grozav, la pământ după ce Petrolul a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 19:57

„Plecăm trişti în vacanţă! Gicu Grozav, la pământ după ce Petrolul a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie

Gicu Grozav, la pământ după ce Petrolul a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie

Gicu Grozav, în timpul unui meci al Petrolului/ Hepta

Gicu Grozav a fost la pământ, după ce Petrolul a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, după eşecul cu FCU Craiova. Mijlocaşul „lupilor” s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că echipa sa a plecat învinsă din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a fost egalată de FCU Craiova în clasament, după înfrângerea din meciul direct cu oltenii. „Lupii” au încheiat anul cu patru meciuri consecutive fără victorie, şi au ieşit din zona locurilor de play-off.

Gicu Grozav, la pământ după ce Petrolul a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie

Gicu Grozav a declarat că Petrolul a avut ghinion în duelul cu FCU Craiova, date fiind ocaziile uluitoare ratate de „lupi”. Mijlocaşul a mai declarat că ploieştenii ar fi meritat victoria, însă din păcate, vor pleca în vacanţă trişti.

Grozav a mai transmis că după pauza competiţională de iarnă, Petrolul se va lupta pentru primele şase locuri din campionat, mărturisind că este o luptă incredibilă pentru calificarea în play-off.

„Am avut ghinion, nu a vrut să intre mingea în poartă. Meritam mai mult, plecăm trişti în vacanţă, dar sperăm să ne prindă bine. Avem timp să ne revenim, şi din ianuarie să o luăm de la capăt.

Reclamă

Este o luptă incredibilă, o înfrângere te poate duce jos de tot, dacă legi două victorii, poţi să fii din nou în play-off. Sunt foarte supărat, în această seară nu mi-a ieşit. Îmi pare rău că nu am putut să adunăm mai multe puncte, dar mai sunt meciuri. Vom face o pregătire bună, şi o vom lua de la capăt”, a declarat Gicu Grozav, conform digisport.ro.

FCU Craiova, victorie cu Petrolul

FCU Craiova a învins, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Petrolul, în primul meci al etapei a 21-a din Liga 1. Portarul Zima a gafat colosal la golul al doilea.

Craiova a avut o şansă bună de gol în minutul 10, când Blidar a reluat din voleu, dar Zima a avut o intervenţie excelentă. Ploieştenii au trecut pe lângă egalare în minutul 24, la ocazia lui Dumitriu. După zece minute Grozav i-a pasat în careu lui Musi, care a şutat din faţa porţii, însă Gurău a respins, refuzându-le golul oaspeţilor. A fost apoi rândul craiovenilor să rateze, Blănuţă trimiţând în bară (mmin. 71).

Reclamă 4 / 0/3

A urmat o nouă bară a gazdelor, prin Chiţu, apoi Omrani a trecut pe lângă egalare, dar finalul a adus şi al doilea gol al gazdelor. Portarul ploieştean Zima a degajat în spatele lui Blănuţă şi mingea s-a scurs în plasă. 2-0 pentru FCU Craiova, care este pe locul 9 în campionat, cu 27 de puncte, urmată în clasament de Petrolul, locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și