Închide meniul

Marko Dugandzic, dezvăluiri șocante despre cea mai mare dramă a carierei: „N-am vorbit despre asta. Nu mă simt bine”

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 16:34

Reclamă
Marko Dugandzic, dezvăluiri șocante despre cea mai mare dramă a carierei: N-am vorbit despre asta. Nu mă simt bine”

Marko Dugandzic, dezvăluiri șocante despre cea mai mare dramă a carierei

Marko Dugandzic / Profimedia

Marko Dugandzic, dezvăluiri șocante despre cea mai mare dramă a carierei. Fostul atacant de la Rapid a vorbit despre o tragedie din familia sa, care l-a marcat pe viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dugandzic a fost golgheterul sezonului trecut din Liga 1 și este unul dintre cei mai buni jucători străini care a jucat în campionatul nostru. Acesta a plecat de la Rapid în această vară și a semnat cu Al-Taee, formație pregătită în prezent de Laurențiu Reghecampf.

Marko Dugandzic, dezvăluiri șocante despre cea mai mare dramă a carierei. Moartea tatălui său i-a dat viața peste cap

Marko Dugandzic a vorbit despre un eveniment tragic din cariera sa de fotbalist. Mai exact, atunci când juca la CFR Cluj, tatăl său a decedat, iar această tragedie i-a dat viața peste cap atacantului.

Acesta a dezvăluit că a fost foarte afectat și că timp de câteva luni nu putea da totul la echipă, pentru că din punct de vedere mental era la pământ.

„Am jucat la CFR câteva luni. N-am vorbit deloc despre asta, nu am simțit nevoia să o fac, dar acum au trecut mai bine de doi ani. Am avut o tragedie mare în familie, nu era vorba despre fotbal. Mi-am pierdut tatăl și asta m-a afectat foarte tare! Nici măcar acum, când vorbesc, nu mă simt bine. Am avut o perioadă de trei, patru luni în care doar veneam la antrenament, dar nu eram prezent mintal, pentru că treceam prin ce treceam”, a pus Dugandzic, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Marko Dugandzic: „Nu am fost bine”

„Asta s-a întâmplat în finalul lunii ianuarie, când a reînceput sezonul. Până în aprilie nu am fost bine, dar ăsta e fotbalul, asta e viața. M-a susținut cel mai mult! Nici nu pot să descriu, era mândru de mine. Eram dintr-un sat, mă ducea în fiecare zi la oraș, la antrenament. Lucra în poliție, mă ducea la antrenamente, mă și aștepta.”, a mai spus fostul golgheter de la Rapid.

Atacantul croat a jucat la CFR Cluj în perioada ianuarie – iulie 2022. A fost utilizat în 17 partide la echipa din Gruia, în care a marcat 1 gol și aoferit o pasă decisivă.

De la CFR Cluj a plecat la Rapid, echipă alături de care a cunoscut cea mai bună formă a carierei. Pentru giuleșteni a marcat 28 de goluri în 48 de partide, în toate competițiile. A fost desemnat golgheterul Ligii 1, în sezonul trecut, cu 22 de reușite. În prezent este cotat la 2,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Echipa lui Marko Dugandzic, Andrei Cordea și Laurențiu Reghecampf, învinsă de Al-Hilal la începutul lunii

Al-Hilal a început partida cu Al-Taee cu jucători precum Bono, Aleksandar Mitrovic, Malcom, Sergej Milinkovic-Savic sau Kalidou Koulibaly în primul 11. Liderul din Arabia Saudită a început mult mai bine partida, reuşind să se distanţeze la două goluri după 30 de minute, graţie reuşitelor lui Al-Dawsari, în minutul 20, şi Aleksandar Mitrovic, care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 30.

Finalul primei reprize a aparţinut echipei lui Laurenţiu Reghecampf, care a restabilit egalitatea înainte de pauză, prin Abdullah, în minutul 45+5.

În repriza secundă, Laurenţiu Reghecampf a decis să îi introducă pe Andrei Cordea (60′) şi Marko Dugandzic (76′). Cei doi nu au reuşit însă să ajute prea mult echipa lui Al Taee. Dacă fostul jucător de la Rapid nu a avut realizări pe plan ofensiv, fostul jucător de la FCSB a ieşit în evidenţă în minutul 76, atunci când a primit un cartonaş galben.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Ianis Hagi, cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă: „De ce să nu-l alegi pe el?”

18:14

LIVE VIDEOFC Porto – Arouca, în AntenaPLAY (20:00). Famalicao – Nacional se joacă ACUM! Spectacol total în Liga Portugal

18:01

„Un tâlhar!” Andrei Nicolescu, făcut praf de Cornel Dinu: „Compromite istoria lui Dinamo”. Atac fără precedent al „Procurorului”

17:59

Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon

17:39

Noi detalii despre starea lui Mircea Rednic, după ultimele probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu antrenorul de la UTA

17:31

Manuel Neuer, săgeţi către Thomas Tuchel! Ce schimbări a adus Vincent Kompany la Bayern Munchen: „Este ceva diferit”

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și