Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, înfrângere la limită în faţa starurilor lui Al-Hilal! Cum au evoluat Andrei Cordea şi Marko Dugandzic

Alex Masgras Publicat: 8 decembrie 2023, 21:55

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, înfrângere la limită în faţa starurilor lui Al-Hilal! Cum au evoluat Andrei Cordea şi Marko Dugandzic

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a suferit o înfrângere la limită în faţa starurilor lui Al-Hilal!

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci / Twitter

Laurenţiu Reghecampf a suferit o înfrângere la limită în faţa starurilor lui Al-Hilal! Liderul din Arabia Saudită s-a impus cu 2-1 în meciul din etapa cu numărul 16 cu Al-Taee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedetele celor de la Al Hilal pot fi urmărite şi în Liga Campionilor Asiei, competiţie care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Laurenţiu Reghecampf, înfrângere la limită în faţa starurilor lui Al-Hilal!

Al-Hilal a început partida cu Al-Taee cu jucători precum Bono, Aleksandar Mitrovic, Malcom, Sergej Milinkovic-Savic sau Kalidou Koulibaly în primul 11. Liderul din Arabia Saudită a început mult mai bine partida, reuşind să se distanţeze la două goluri după 30 de minute, graţie reuşitelor lui Al-Dawsari, în minutul 20, şi Aleksandar Mitrovic, care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 30.

Finalul primei reprize a aparţinut echipei lui Laurenţiu Reghecampf, care a restabilit egalitatea înainte de pauză, prin Abdullah, în minutul 45+5.

În repriza secundă, Laurenţiu Reghecampf a decis să îi introducă pe Andrei Cordea (60′) şi Marko Dugandzic (76′). Cei doi nu au reuşit însă să ajute prea mult echipa lui Al Taee. Dacă fostul jucător de la Rapid nu a avut realizări pe plan ofensiv, fostul jucător de la FCSB a ieşit în evidenţă în minutul 76, atunci când a primit un cartonaş galben.

Reclamă

Al-Taee a încheiat o serie bună, cu două victorii la rând, şi se află pe locul 12, cu 17 puncte. De partea cealaltă, liderul Al-Hilal a ajuns la 44 de puncte, fiind şi singura echipă fără înfrângere în acest sezon din Arabia Saudită.

Cosmin Contra, despre duelurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema

Cosmin Contra a vorbit despre duelurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema. Antrenorul lui Damac, care se duelează săptămânal cu mai multe staruri de top în campionatul din Arabia Saudită, a dezvăluit cum abordează astfel de partide.

Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema pot fi urmăriţi în Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă în exclusivitate în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Contra a dezvăluit cum este să ai adversari de calibrul lui Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema. După ce starul portughez a semnat în urmă cu un an cu Al Nassr, mai mulţi jucători de top au părăsit Europa pentru a semna cu formaţii din Arabia Saudită.

„Ca antrenor, încerci să-ți faci treaba cât de bine poți. Trebuie să fac echipa mai bună, să am jucători mai buni și să dau rezultate decente. Acesta este motivul pentru care lucrez în fiecare zi. Există o revoluție care are loc în liga saudită chiar acum, este din ce în ce mai greu împotriva fiecărui adversar. Toate sunt mai bune dintr-o dată. Este o mare provocare.

Nu-i poți trata pe Ronaldo, Benzema sau pe celelalte vedete ca pe niște adversari normali, pentru că nu sunt. Sunt campioni și jucători care pot face diferența în orice moment al meciului.

Când joci la echipe mari treaba ta este mai ușoară dintr-un anumit punct de vedere. Jucătorii tăi sunt deja ultra-motivați, vor să facă ceva remarcabil și să obțină un rezultat. Nu trebuie să îi ambiționezi foarte multe pentru că o au deja. Trebuie să te miști tactic, să încerci să-i surprinzi chiar și pe cei care par greu de surprins. Fiecare echipă are o slăbiciune, trebuie să o găsești și să încerci să o exploatezi în favoarea ta. Asta e distracția”, a declarat Cosmin Contra, potrivit arabnews.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și