Închide meniul

Alexandru Mitriță a tras un semnal de alarmă după egalul cu UTA: „Nu am învățat nimic! Trebuie să facem puncte după vacanță”

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 19:45

Reclamă
Alexandru Mitriță a tras un semnal de alarmă după egalul cu UTA: Nu am învățat nimic! Trebuie să facem puncte după vacanță”

Alexandru Mitriță a tras un semnal de alarmă după egalul cu UTA

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci / Profimediaimages

Alexandru Mitriță a tras un semnal de alarmă după egalul cu UTA. Vedeta celor de la Universitatea Craiova a vorbit despre lupta pentru titlul de campioană, după ce formația s-a încurcat, din nou, și a pierdut 2 puncte importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre UTA Arad și Universitatea Craiova s-a terminat cu scorul de 2-2. Duelul din etapa a 21-a a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Alexandru Mitriță s-a prăbușit după egalul cu UTA. Declarația vedetei din Bănie

După rezultatul înregistrat, jucătorul celor de la Universitatea Craiova a vorbit despre prestația echipei sale. A dezvăluit faptul că nu înțelege cum echipa sa a avut o prestație atât de slabă în prima repriză a partidei. De asemenea, a vorbit și despre lupta pentru titlu și a tras un semnal de alarmă.

„Am făcut iarăși cadou două goluri, apoi am dominat meciuri. Nu știu ce s-a întâmplat la început. Au fost două greșeli, au venit foarte repede golurile. Din păcate nu am învățat nimic din meciul trecut. Trebuia să intrăm pe teren, să schimbăm meciul, dar din păcate am pierdut două puncte foarte importante.

Dacă continuăm să pierdem puncte ne vom distanța foarte mult de FCSB. Acum mergem în vacanță, sper ca la următorul meci să jucăm mai bine.

Reclamă

Nu mă gândesc la un transfer. Am venit de 6 luni la Universitatea Craiova, vreau să continui aici.

Trebuie să obținem cât mai multe puncte după vacanță. Am făcut și meciuri bune. Când pierdem puncte. Trebuie să fac o treabă bună la echipa de club, apoi mă voi gândi și la națională”, a spus, potrivit digisport.ro.

UTA Arad – Universitatea Craiova 2-2

Arădenii au început jocul într-un mod cu totul neaşteptat meciul de pe Cluj Arena: Micovschi a deschis scorul în minutul 2 şi Raul Silva a înscris în propria poartă în minutul 7, iar UTA conducea cu un 2-0 nesperat, după doar câteva minute de joc. În minutul 40 Marcelo Freitas a marcat din afara careului, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid şi, în loc de 3-0, gazdele vor ajunge să fie egalate, notează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Bancu a redus din diferenţă (min. 45+1), apoi portarul arădean Iacob a respins o minge care putea aduce egalarea pentru oaspeţi. După pauză oltenii au primit penalti după un fault comis, în careu, asupra lui Căpăţână (min. 52), însă Kurtic a ratat, trimiţând balonul în bara transversală. Craiova a egalat în minutul 75, când Alexandru Mitriţă a şutat de la distanţă şi balonul a intrat în poarta arădenilor, fiind deviat de Stolnik.

Până la final ambele formaţii au căutat golul victoriei, dar meciul s-a terminat la egalitate, 2-2. Universitatea Craiova este pe locul secund în campionat, cu 34 de puncte, la 10 puncte de liderul FCSB. UTA Arad ocupă poziţia a 12-a, cu 24 de puncte.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” Vezi toate știrile
Citește și