Închide meniul

UTA Arad – Universitatea Craiova 2-2! Meci nebun pe Cluj Arena. Oltenii au revenit după ce au luat 2 goluri în 7 minute

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 19:30

Reclamă
UTA Arad – Universitatea Craiova 2-2! Meci nebun pe Cluj Arena. Oltenii au revenit după ce au luat 2 goluri în 7 minute

UTA Arad - Universitatea Craiova 2-2

Meciul dintre UTA și Universitatea Craiova / Universitatea Craiova

UTA Arad – Universitatea Craiova 2-2 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arădenii au început excelent partida de pe Cluj Arena (meciul s-a jucat la Cluj din cauza lucrărilor de pe stadionul din Arad). Elevii lui Mircea Rednic au marcat în minutul 3, prin Micovschi, iar apoi și-au majorat diferența în minutul 7, după un autogol al lui Silva. Oltenii au revenit totuși în meci prin reușitele lui Bancu (min. 45+2) și Mitriță (min. 76). După acest rezultat, UTA este pe 12 în Liga 1, cu 24 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe 2, cu 34 de puncte.

UTA Arad – Universitatea Craiova 2-2

Min. 76: UTA Arad – Universitatea Craiova 2-2! Mitriță a înscris cu un șut de la distanță! Balonul a fost deviat în poartă de un jucător al lui Mircea Rednic.

Min. 55: Kurtic a ratat penalty-ul!

Min. 51: Penalty pentru Universitatea Craiova!

Reclamă
Reclamă 4

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45+7: Pauză!

Min. 45+2: Uta Arad – Universitatea Craiova 2-1! Bancu a înscris cu un șut la colțul lung, din pasa lui Mitriță!

Reclamă

Min. 40: Gol anulat pentru UTA! Reușita lui Freitas a fost anluată de arbitrii din camera VAR.

Min. 25: Ocazie imensă pentru Universitatea Craiova! Mitriță nu a reușit să înscrie din câțiva metri! A șutat puternic din interiorul careului, dar Iacob a avut o intervenție uluitoare.

Min. 7: UTA Arad – Universitatea Craiova 2-0! Cooper a avut o cursă de excepție și a trimis mingea peste Popescu, portarul oltenilor. Apoi, cu poarta goală, Micovschi a împins balonul, care a fost trimis în propria poartă de Silva.

Min. 3: UTA Arad – Universitatea Craiova 1-0! Arădenii au deschis scorul printr-o fază ca la carte, în care au făcut praf apărarea oltenilor. După un joc de pase de senzație, Micovschi a împins mingea în poarta oltenilor.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre UTA Arad și Universitatea Craiova:

UTA Arad (4-1-4-1): Fl. Iacob (cpt.) – Stolnik, I. Conte, Benga, Abeid – Freitas – Costa Rodrigues, R. Pop, Cr. Mihai, Micovschi – Cooper

Rezerve: Kucher – Dumitrașcu, Fabry, Omondi, R. Stanciu, Stahl, Căpușă, Iurasciuc, Marku

Antrenor: Mircea Rednic

Universitatea Craiova (4-2-3-1): L. Popescu – Căpățînă, Screciu, R. Silva, Bancu (cpt.) – Al. Crețu, Kurtic – Danciu, Roguljic, Mitriță – Markovic

Rezerve: M. Goga – Vlădoiu, Mateiu, Houri, Ișfan, Baiaram, A. Ivan, A. Trică, Koljic

Antrenor: Ivaylo Petev

Stadion: Cluj Arena (Cluj-Napoca)
Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei) / Asistenți: Tunyogi Ferencz (Zalău), Vornicu Adrian (Iaşi)
Arbitru VAR: Feșnic Horatiu (Cluj-Napoca) / Arbitru AVAR: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca)

Înainte de acest meci, jucătorii de la UTA se aflau în plin scandal cu Mircea Rednic, dar și cu conducerea formației. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că nu și-au primit salariul de câteva luni, chiar dacă „Puriul” a anunțat faptul că oficialii clubului le-au trimis banii înainte de această partidă. Aceștia au refuzat să se prezinte la antrenamentul de luni, iar acest lucru l-a înfuriat la culme pe tehnician.

De asemenea, nici în tabăra oltenilor lucrurile nu stau excelent. Înainte de meciul din ultima etapă, cu Poli Iași, Ivaylo Petev a primit o veste tragică. Tatăl tehnicianului a decedat, iar acesta a plecat direct de la stadion în Bulgaria. Totuși, se pare că acesta va fi pe banca echipei la ultimul meci din acest an.

UTA Arad primește vizita celor de la Universitatea Craiova după ce, în etapa precedentă, au înregistrat un rezultat de egalitate cu Farul Constanța, scor 0-0. De cealaltă parte, oltenii lui Ivaylo Petev au remizat, cu Poli Iași, scor 2-2.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în Cupa României. La momentul respectiv, în ultima etapă a grupelor, Universitatea Craiova a câștigat meciul cu scorul de 1-0.

De notat este faptul că UTA Arad a obținut ultima victorie în fața oltenilor în luna august a anului 2021. La meciul respectiv, „textiliștii” câștigau partida cu scorul de 1-0.

Mircea Rednic și-a făcut praf jucătorii după scandalul de la club

„Sincer să fiu, sunt dezamăgit. Le-am și zis asta, ok au tras un semnal de alarmă. Din partea conducerii clubului a venit Botiș și le-a confirmat că-și vor lua banii până la meci. Am vorbit și eu cu domnul Meszar și mi-a spus la fel, că până la meci își vor lua banii.

Asta e lipsă de respect față de club, față de antrenor și eu le-am zis că o să vină vremea să-și dorească să se antreneze și nu o s-o poată face. Noi nu avem probleme, e prima oară când a fost această întârziere.

Am fost de acord până la un punct, dar de acolo ei trebuiau să se prezinte la antrenament mai ales că ‘Coach’ a ieșit la antrenament.

E urât să-l lași acolo pe ‘Coach’, e urât față de club și față de meseria lor și față de mine. Rednic are patru luni de când nu a luat un ban, dar își face treaba. Rednic a trecut și printr-un infarct, e un profesionist”, a spus Mircea Rednic, potrivit sportarad.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:41

Valentin Mihăilă a semnat din cantonamentul naţionalei contractul pe 3 ani şi a reacţionat imediat

19:21

Andrei Raţiu, înainte de România – Olanda: „Dacă ne calificăm, numele noastre ar rămâne în istorie!”

19:20

Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024: „El m-a impresionat!”

18:54

Componenţa echipei feminine a României la Jocurile Olimpice 2024

18:44

Când vor juca Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Anca Todoni în primul tur la Wimbledon 2024

18:34

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda: „Nu mai e ce a fost! Nu ne-a speriat cu nimic până acum!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și