Închide meniul

Discursul de adio al lui Adrian Mazilu pentru Gică Hagi. Ce i-a transmis „Regelui”, după ultimul său meci la Farul

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 22:55

Reclamă
Discursul de adio al lui Adrian Mazilu pentru Gică Hagi. Ce i-a transmis „Regelui, după ultimul său meci la Farul

Discursul de adio al lui Adrian Mazilu pentru Gică Hagi

Adrian Mazilu / Profimedia

Discursul de adio al lui Adrian Mazilu pentru Gică Hagi. Tânărul jucător va pleca la Brighton, echipă care l-a achiziționat încă din această vară, dar care l-a lăsat, împrumut, la campioana României, până în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Farul Constanța și Rapid s-a încheiat cu scorul de 0-0. După acest meci, care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, echipa lui Cristiano Bergodi a ajuns la 6 etape fără victorie în Liga 1.

Discursul de adio al lui Adrian Mazilu pentru Gică Hagi. Mesajul transmis de tânărul jucător

După meciul cu Rapid, Adrian Mazilu s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a reușit să își ajute echipa, la ultimul meci pentru Farul Constanța. De asemenea, acesta i-a mulțumit lui Gică Hagi pentru oportunitățile pe care i le-a dat și a menționat faptul că această mutare nu s-ar fi realizat fără ajutorul „Regelui”.

„Puteam să aducem victoria. Nu s-au pus golurile, dar puteam scoate mai mult din acest meci. Mi-aș fi dorit să înscriu, am reușit să marchez, dar a fost anulat, asta este. Aș fi vrut să îmi ajut echipa.

Aș vrea să îi mulțumesc lui mister, pentru acest an. A fost un an extraordinar pentru mine, fără dumnealui nu aș fi putut. O să fie o provocare, un alt stil de fotbal. Sper să mă acomodez cât mai repede. Am primit un sfat de la domnul Hagi, dar nu pot vorbi despre asta, îl păstrez pentru mine”, a spus, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Horaţiu Moldovan, anunţ direct despre viitorul său după ce a fost din nou MVP-ul Rapidului

După ultimul meci al anului, portarul echipei naționale a dezvăluit că ar putea pleca de la Rapid, în această iarnă, dacă va primi o ofertă bună.

„Cred că e un rezultat echitabil, ambele echipe am avut ocaziile noastre. Am întâlnit campioana României, domnul Hagi merită tot respectul pentru ceea ce face aici.

Am văzut doar faza cu Budescu, cred că a fost fault. În rest nu vreau să comentez, nu ştiu (n.r. despre golurile anulate).

Reclamă 4 / 0/3

Cred că mergem printr-un moment greu, nu am mai câştigat de 7-8 meciuri. Trebuie să le cerem scuze suporterilor, s-a promis locurile 1-3. Cred că ne ajută acest sistem play-off, când se înjumătăţesc punctele. E posibil orice.

Acum mă pot gândi la ceea ce urmează pentru mine. Stau cu familia să fac sărbătorile fericite şi dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot pregăti să fac pasul afară. A fost un pas încărcat şi mă bucur… am avut rezultatele pe care le doream la naţională, am avut prestaţii bune şi la Rapid. Mă bucur că am terminat anul sănătos”, a spus Horațiu Moldovan, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și