Închide meniul

Horaţiu Moldovan, anunţ direct despre viitorul său după ce a fost din nou MVP-ul Rapidului: „Acum mă pot gândi!”

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 22:42

Reclamă
Horaţiu Moldovan, anunţ direct despre viitorul său după ce a fost din nou MVP-ul Rapidului: „Acum mă pot gândi!

Horațiu Moldovan, anunț despre un posibil transfer după egalul cu Farul

Horațiu Moldovan / Profimedia

Horațiu Moldovan, anunț despre viitorul său după egalul cu Farul. A vorbit și despre meciul de la Ovidiu, partidă în care actuala campioană a României a avut 3 goluri anulate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid continuă să aibă mari probleme în ofensivă. A înregistrat cea de-a 4-a remiză fără goluri în ultimele 5 meciuri din toate competiţiile.. Partida care a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Horațiu Moldovan, anunț despre un viitorul său după egalul cu Farul. Portarul ia în calcul o plecare

După ultimul meci al anului, portarul echipei naționale a dezvăluit că ar putea pleca de la Rapid, în această iarnă, dacă va primi o ofertă bună.

„Cred că e un rezultat echitabil, ambele echipe am avut ocaziile noastre. Am întâlnit campioana României, domnul Hagi merită tot respectul pentru ceea ce face aici.

Am văzut doar faza cu Budescu, cred că a fost fault. În rest nu vreau să comentez, nu ştiu (n.r. despre golurile anulate).

Reclamă

Cred că mergem printr-un moment greu, nu am mai câştigat de 7-8 meciuri. Trebuie să le cerem scuze suporterilor, s-a promis locurile 1-3. Cred că ne ajută acest sistem play-off, când se înjumătăţesc punctele. E posibil orice.

Acum mă pot gândi la ceea ce urmează pentru mine. Stau cu familia să fac sărbătorile fericite şi dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot pregăti să fac pasul afară. A fost un pas încărcat şi mă bucur… am avut rezultatele pe care le doream la naţională, am avut prestaţii bune şi la Rapid. Mă bucur că am terminat anul sănătos, a spus Horațiu Moldovan, potrivit digisport.ro.

Rapid a ajuns la şase meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Ultimul succes datează de pe 5 noiembrie, când giuleştenii s-au impus în deplasarea cu FCSB. Pentru Farul a fost a doua „remiză albă” la rând.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este lider detaşat în Liga 1. Roş-albaştrii au 44 de puncte, cu 10 mai mult decât Universitatea Craiova şi cu 11 mai mult decât Rapid.

Farul – Rapid 0-0

Meciul Farul – Rapid 0-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1. Rapid a ajuns la 6 etape la rând fără victorie.

Farul a înscris încă din minutul 2, prin Louis Munteanu, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Giuleştenii au replicat prin ocazia lui Borja Valle, şut pe lângă poartă, în minutul 8.

După cinci minute Vînă a lovit bara, iar Funsho Bamgboye a trimis pe lângă poartă în minutul 23. Gazdele au mai avut un gol anulat în minutul 45+2, la Artean, şi încă unul în minutul 59, la Mazilu, jucător aflat la ultimul meci pentru constănţeni.

S-a încheiat 0-0, iar Rapid se află la al şaselea meci consecutiv fără victorie în Superligă, dintre acestea patru fiind rezultate de 0-0. Echipa lui Cristiano Bergodi ocupă locul 3 în clasament, cu 33 de puncte. Farul are 30 de puncte şi este pe poziţia a cincea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și