Închide meniul

Baba Alhassan e pregătit să meargă la FCSB și nu se teme de Gigi Becali: „Sunt banii lui, face ce vrea”

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 19:41

Reclamă
Baba Alhassan e pregătit să meargă la FCSB și nu se teme de Gigi Becali: Sunt banii lui, face ce vrea”

Dani Coman nu s-a abţinut şi a oferit un răspuns memorabil cand a fost întrebat de Baba Alhassan

Baba Alhassan, în timpul unui meci la Hermannstadt/ Profimedia

Baba Alhassan e pregătit să meargă la FCSB și nu se teme de Gigi Becali. Mijlocașul a jucat ultimul meci pentru FC Hermannstadt și a oferit o scurtă reacție, înainte de a se alătura lotului pregătit de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alhassan a jucat pentru ultima dată la echipa pregătită de Marius Măldărășanu în meciul cu Sepsi, care s-a încheiat cu scorul de 1-1. Duelul din etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Baba Alhassan e pregătit să meargă la FCSB și nu se teme de Gigi Becali. Mesajul transmis de mijlocaș

Jucătorul de 23 de ani a vorbit despre Gigi Becali și despre posibilele critici ale acestuia. Totuși, ghanezul nu a părut speriat de acest lucru și a dat asigurări că este nerăbdător să ajungă la echipa „roș-albastră”.

De asemenea, acesta a spus că speră să câștige titlul cu FCSB, după ce vicecampioana nu a mai ridicat trofeul de 9 ani.

”M-am antrenat toată săptămâna. Era normal să joc. Am luat un tricou cu semnăturile coegilor. Poate o să ne mai întâlnim, cine știe.

Reclamă

O să fie o provocare nouă pentru mine la FCSB. Vom vedea ce se va întâmpla acolo. Voi încerca să dau totul, 100%. Când o să ajung acolo, poate o să câștig titlul.

(n.r. se știe faptul că Gigi Becali nu are răbdare) Sunt banii lui, deci face ce vrea. E normal. Eu trebuie să joc bine. Dacă vorbește, e normal. Frică? De ce să îmi fie? Sunt jucător de fotbal.”, a declarat Baba Alhassan, potrivit digisport.ro.

Baba Alhassan, făcut deja praf înainte de a ajunge la FCSB

Florin Răducioiu este cel care l-a criticat dur pe jucătorul care a cerut să nu joace pentru Hermannstadt în meciul cu FCSB, disputat sămbătă seară, pe Arena Naţională, şi câştigat de lider, cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Hermannstadt nu s-a putut baza pe serviciile ganezului de 23 de ani cotat la 750.000 de euro în partida cu FCSB. Alhassan a făcut vizita medicală înaintea partidei şi a evitat să evolueze împotriva noului club.

„Nu îmi plac aceste şmecherii contractuale. Mă gândeam acum ce să îţi răspund. De ce Baba Alhassan şi Phelipe nu trebuie să joace cu FCSB. Vă dau un exemplu. Acum două săptămâni, Joao Felix a bătut-o pe Atletico.

De ce la noi se întâmplă asemenea lucruri? Ce sunt astea? E o lipsă de respect faţă de club. Sunt foarte revoltat. Nu e normal dacă vrem un fotbal mai profesionist, mai modern. Şmecheriile astea nu îmi plac”, a spus Răducioiu, citat de primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3. Victorie după un meci cu 14 goluri pentru FCU Craiova 2 18:49 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 18:47 Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal 18:27 LIVE VIDEOPFL Mena 1 2024 e ACUM, live în AntenaPLAY. Spectacol total la Riyadh 18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid 17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă Vezi toate știrile
Citește și