Închide meniul

FC Hermannstadt – Sepsi 1-1. Covăsnenii au egalat după ce au avut un gol anulat!

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 18:53

FC Hermannstadt – Sepsi 1-1. Covăsnenii au egalat după ce au avut un gol anulat!

FC Hermannstadt - Sepsi LIVE SCORE

FC Hermannstadt - Sepsi / Hepta

Meciul FC Hermannstadt – Sepsi Sf. Gheorghe 1-1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul contează pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două echipe se luptă pentru un loc de play-off la finalul acestui an. Înainte de startul partidei, Sepsi era pe locul 6 în Liga 1, cu 29 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt era pe locul 8, cu 28 de puncte.

FC Hermannstadt – Sepsi 1-1

Min. 90+5: Fluier final! Hermannstadt – Sepsi se încheie 1-1! Antrenorul Bernd Storck rămâne neînvins de la venirea la Sepsi

Min. 80: FC Hermannstadt – Sepsi 1-1! Kallaku a egalat pentru covăsneni

Min. 70: FC Hermannstadt – Sepsi 1-0! Safranko a înscris, dar golul a fost anulat, după un fault comis în construcția fazei ofensive.

Reclamă

Min. 37: Ocazie mare şi pentru Sepsi! Kecskes a reluat cu capul, puţin pe lângă poartă, dintr-o poziţie ideală

Min. 33: Ocazie uriaşă pentru Hermannstadt! Baba Alhassan l-a driblat pe portarul Niczuly, dar nu a reuşit să înscrie în poarta rămasă goală!

Min. 6: FC Hermannstadt – Sepsi 1-0! Jipa a deschis scorul! După o fază de pase de senzație, balonul a ajuns la Jipa, care a trimis un șut puternic, din afara careului. Niczuly nu a reușit să intervină, iar mingea s-a oprit direct în poartă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre FC Hermannstadt și Sepsi:

HERMANNSTADT (4-4-2): Căbuz – Butean, Găman, Bejan (cpt.), Al. Oroian – Balaure, Mino Sota, Alhassan, Jipa – G. Iancu, D. Paraschiv

Rezerve: Muțiu – Medina, Antoche, Murgia, Bărbuț, Bucuroiu, Neguț, Biceanu, Fonseca

Absenți: D. Iancu (accidentat)
Antrenor: Marius Măldărășanu

SEPSI (3-4-3): Niczuly (cpt.) – D. Ciobotariu, Kecskes, Ninaj – Oteliță, Alimi, Păun, Ștefănescu – C. Matei, Safranko, Damașcan

Rezerve: D. Moldovan – Fl. Ștefan, D. Oroian, Bălașa, Aganovic, R. Varga, Kallaku, Rondon, Debeljuh

Reclamă

Absenți: I. Gheorghe (suspendat)
Antrenor: Bernd Storck

Sibienii lui Marius Măldărășanu primesc vizita celor de la Sepsi după ce, în etapa precedentă a Ligii 1, au fost învinși de vicecampioana României, FCSB, cu scorul de 0-3. De cealaltă parte, covăsnenii pregătiți de Bernd Storck au câștigat duelul cu CFR Cluj, cu scorul de 2-1.

Ultima întâlnire directă a celor două formații a avut loc în luna septembrie a acestui an, în cadrul Cupei României. La momentul respectiv, duelul din prima etapă a grupelor s-a jucat tot la Sibiu și s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Cele două echipe au făcut parte din Grupa A a Cupei, de unde s-au calificat în fazele eliminatorii Corvinul Hunedoara și FC Hermannstadt. Deținătoarea trofeului, Sepsi, a încheiat grupa doar pe locul al 4-lea, cu 2 puncte.

Marius Măldărășanu a „tunat” și și-a făcut praf jucătorii, după eșecul cu FCSB

Marius Măldărășanu a „tunat” și și-a făcut praf jucătorii, după eșecul cu FCSB. Tehnicianul celor de la FC Hermannstadt s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale, din partida de pe Arena Națională.

„Este cel mai slab joc al nostru de după promovare, nu îmi explic. Prima repriză a fost execrabilă. Au fost mai buni decât noi la toate capitolele. Nu aveam cum să scoatem ceva din acest joc. Am arătat ca o echipă mică ce se bate la locurile de baraj şi nicidecum la playoff. Nu vreau să dau cu piciorul la munca de până acum, dar ăsta e adevărul. Dacă am fis marcat primii, poate era altceva. Repet, au fost peste noi. E o echipă care se va bate la titlu.

Sperăm să spălăm ruşinea cu Sepsi. Alhassan a ieşit din calcule, se gândeşte la FCSB. Pe undeva îl şi înţeleg, e un jucător tânăr. Sunt zile destul de multe până joi. Mă îngrijorează cum arătat acum. Am şi dat câteva declaraţii pentru a linişti vestiarul. Nu era neliniştit doar vestiarul Rapidului, ci şi al nostru. Nu era nimic real, că eu aş fi pe lista lor. Nimeni nu a vorbit cu mine. Acum ceva timp am zis că nu sunt pregătit mental. Nu se pune problema să merg la Rapid. Apar momente grele în viaţa fiecărei echipe. Mai sunt etape multe”, a spus atunci Marius Măldărășanu, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și