Închide meniul

Baba Alhassan e pregătit să meargă la FCSB și nu se teme de Gigi Becali: „Sunt banii lui, face ce vrea”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 19:41

Baba Alhassan e pregătit să meargă la FCSB și nu se teme de Gigi Becali: Sunt banii lui, face ce vrea”

Dani Coman nu s-a abţinut şi a oferit un răspuns memorabil cand a fost întrebat de Baba Alhassan

Baba Alhassan, în timpul unui meci la Hermannstadt/ Profimedia

Baba Alhassan e pregătit să meargă la FCSB și nu se teme de Gigi Becali. Mijlocașul a jucat ultimul meci pentru FC Hermannstadt și a oferit o scurtă reacție, înainte de a se alătura lotului pregătit de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alhassan a jucat pentru ultima dată la echipa pregătită de Marius Măldărășanu în meciul cu Sepsi, care s-a încheiat cu scorul de 1-1. Duelul din etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Baba Alhassan e pregătit să meargă la FCSB și nu se teme de Gigi Becali. Mesajul transmis de mijlocaș

Jucătorul de 23 de ani a vorbit despre Gigi Becali și despre posibilele critici ale acestuia. Totuși, ghanezul nu a părut speriat de acest lucru și a dat asigurări că este nerăbdător să ajungă la echipa „roș-albastră”.

De asemenea, acesta a spus că speră să câștige titlul cu FCSB, după ce vicecampioana nu a mai ridicat trofeul de 9 ani.

”M-am antrenat toată săptămâna. Era normal să joc. Am luat un tricou cu semnăturile coegilor. Poate o să ne mai întâlnim, cine știe.

Reclamă

O să fie o provocare nouă pentru mine la FCSB. Vom vedea ce se va întâmpla acolo. Voi încerca să dau totul, 100%. Când o să ajung acolo, poate o să câștig titlul.

(n.r. se știe faptul că Gigi Becali nu are răbdare) Sunt banii lui, deci face ce vrea. E normal. Eu trebuie să joc bine. Dacă vorbește, e normal. Frică? De ce să îmi fie? Sunt jucător de fotbal.”, a declarat Baba Alhassan, potrivit digisport.ro.

Baba Alhassan, făcut deja praf înainte de a ajunge la FCSB

Florin Răducioiu este cel care l-a criticat dur pe jucătorul care a cerut să nu joace pentru Hermannstadt în meciul cu FCSB, disputat sămbătă seară, pe Arena Naţională, şi câştigat de lider, cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Hermannstadt nu s-a putut baza pe serviciile ganezului de 23 de ani cotat la 750.000 de euro în partida cu FCSB. Alhassan a făcut vizita medicală înaintea partidei şi a evitat să evolueze împotriva noului club.

„Nu îmi plac aceste şmecherii contractuale. Mă gândeam acum ce să îţi răspund. De ce Baba Alhassan şi Phelipe nu trebuie să joace cu FCSB. Vă dau un exemplu. Acum două săptămâni, Joao Felix a bătut-o pe Atletico.

De ce la noi se întâmplă asemenea lucruri? Ce sunt astea? E o lipsă de respect faţă de club. Sunt foarte revoltat. Nu e normal dacă vrem un fotbal mai profesionist, mai modern. Şmecheriile astea nu îmi plac”, a spus Răducioiu, citat de primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și