Închide meniul
VIDEO

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! A încasat 7 goluri de la vedetele lui Al-Hilal

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 23:33

Reclamă
Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! A încasat 7 goluri de la vedetele lui Al-Hilal

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită

Ciprian Tătărușanu / Profimedia

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! Fostul portar de la FCSB, dar și de la formații importante precum Fiorentina sau Lyon nu a reușit să își ajute echipa în partida cu Al-Hilal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre formația portarului român, Abha, și Al-Hilal a contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului din Arabia Saudită. Tot în această etapă au jucat și echipele lui Cosmin Contra și Laurențiu Reghecampf, partidă în care Nicolae Stanciu a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! Imagini uluitoare de la meciul cu Al-Hilal

În cadrul acestei partide, Ciprian Tătărușanu a primit nu mai puțin de 7 goluri. Pentru Al-Hilal au marcat Sergej Milinkovic-Savic, în minutele 18, 79 și 90+5, Aleksandar Mitrovic, în minutul 25, Al Dawasari, în minutul 72, Kanno, în minutul 82, dar și Ruben Neves, în minutul 86.

Această înfrângere a fost cea mai mare suferită de Abha, din momentul în care Ciprian Tătărușanu s-a alăturat formației. Totuși, este de notat faptul că echipa fostului protar al echipei naționale a mai pierdut un duel cu scorul de 0-6, în fața celor de la Al-Ahli, la finalul lunii noiembrie.

În momentul de față, Abha se află pe locul al 16-lea în Arabia Saudită, cu 14 puncte adunate în cele 18 partide jucate. De asemenea, formația românului are cea mai slabă defensivă în campionat. Până în momentul de față, Abha a încasat uluitorul numărul de 48 de goluri de la startul sezonului.

Reclamă

În 20 de partide jucate pentru Abha, Ciprian Tătărușanu și-a păstrat de doar 2 ori poarta intactă.

(VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DINTRE ABHA ȘI AL-HILAL)

Nicolae Stanciu, gol și pasă decisivă împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf

Nicolae Stanciu a reușit un gol și pasă decisivă împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf. Căpitanul echipei naționale a făcut spectacol în meciul cu Al-Taee, din campionatul Arabiei Saudite.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Cosmin Contra, la care este legitimat Nicolae Stanciu, Damac, s-a impus în duelul cu Al-Taee cu scorul de 3-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului din Arabia Saudită.

După o primă repriză în care nu a existat niciun eveniment notabil, elevii lui Cosmin Contra s-au deslănțuit în a doua parte. Primul gol al celor de la Damac a venit în minutul 57, atunci când Chafai l-a învins pe Braga, portarul echipei lui „Reghe”.

A doua reușită a fost semnată de același Bedrane,  din pasa lui Nicolae Stanciu.

Ultimul gol al gazdelor a venit în minutul 90+11. La momentul respectiv, Stanciu a primit o minge bună în careu și l-a „executat” cu finețe pe portarul de la Al-Taee, cu un lob uluitor.

După prestația din această partidă, specialiștii de la sofascore.ro l-au desemnat pe căpitanul echipei naționale drept omul meciului. Nicolae Stanciu a primit nota de 8,6, la finalul acestei partide.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul Vezi toate știrile
Citește și