Închide meniul
VIDEO

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! A încasat 7 goluri de la vedetele lui Al-Hilal

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 23:33

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! A încasat 7 goluri de la vedetele lui Al-Hilal

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită

Ciprian Tătărușanu / Profimedia

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! Fostul portar de la FCSB, dar și de la formații importante precum Fiorentina sau Lyon nu a reușit să își ajute echipa în partida cu Al-Hilal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre formația portarului român, Abha, și Al-Hilal a contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului din Arabia Saudită. Tot în această etapă au jucat și echipele lui Cosmin Contra și Laurențiu Reghecampf, partidă în care Nicolae Stanciu a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! Imagini uluitoare de la meciul cu Al-Hilal

În cadrul acestei partide, Ciprian Tătărușanu a primit nu mai puțin de 7 goluri. Pentru Al-Hilal au marcat Sergej Milinkovic-Savic, în minutele 18, 79 și 90+5, Aleksandar Mitrovic, în minutul 25, Al Dawasari, în minutul 72, Kanno, în minutul 82, dar și Ruben Neves, în minutul 86.

Această înfrângere a fost cea mai mare suferită de Abha, din momentul în care Ciprian Tătărușanu s-a alăturat formației. Totuși, este de notat faptul că echipa fostului protar al echipei naționale a mai pierdut un duel cu scorul de 0-6, în fața celor de la Al-Ahli, la finalul lunii noiembrie.

În momentul de față, Abha se află pe locul al 16-lea în Arabia Saudită, cu 14 puncte adunate în cele 18 partide jucate. De asemenea, formația românului are cea mai slabă defensivă în campionat. Până în momentul de față, Abha a încasat uluitorul numărul de 48 de goluri de la startul sezonului.

Reclamă

În 20 de partide jucate pentru Abha, Ciprian Tătărușanu și-a păstrat de doar 2 ori poarta intactă.

(VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI DINTRE ABHA ȘI AL-HILAL)

Nicolae Stanciu, gol și pasă decisivă împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf

Nicolae Stanciu a reușit un gol și pasă decisivă împotriva echipei lui Laurențiu Reghecampf. Căpitanul echipei naționale a făcut spectacol în meciul cu Al-Taee, din campionatul Arabiei Saudite.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Cosmin Contra, la care este legitimat Nicolae Stanciu, Damac, s-a impus în duelul cu Al-Taee cu scorul de 3-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului din Arabia Saudită.

După o primă repriză în care nu a existat niciun eveniment notabil, elevii lui Cosmin Contra s-au deslănțuit în a doua parte. Primul gol al celor de la Damac a venit în minutul 57, atunci când Chafai l-a învins pe Braga, portarul echipei lui „Reghe”.

A doua reușită a fost semnată de același Bedrane,  din pasa lui Nicolae Stanciu.

Ultimul gol al gazdelor a venit în minutul 90+11. La momentul respectiv, Stanciu a primit o minge bună în careu și l-a „executat” cu finețe pe portarul de la Al-Taee, cu un lob uluitor.

După prestația din această partidă, specialiștii de la sofascore.ro l-au desemnat pe căpitanul echipei naționale drept omul meciului. Nicolae Stanciu a primit nota de 8,6, la finalul acestei partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și