Închide meniul

Gigi Becali ştie cine e cel mai bun jucător de la FCSB: „Dă tonul echipei! E piesa principală!”

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2023, 9:55

Reclamă
Gigi Becali ştie cine e cel mai bun jucător de la FCSB: „Dă tonul echipei! E piesa principală!

Gigi Becali ştie cine e cel mai bun jucător de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali ştie cine e cel mai bun jucător de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat faptul că piesa principală a echipei sale este Alexandru Băluţă, jucător la adresa căruia a avut doar cuvinte de laudă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă a fost transferat de FCSB la începutul sezonului. Mijlocaşul a devenit imediat jucător de bază în formaţia roş-albastră, fiind pe placul lui Gigi Becali.

Gigi Becali ştie cine e cel mai bun jucător de la FCSB

Gigi Becali a declarat că Alexandru Băluţă este jucătorul care dă tonul FCSB-ului, jocul roş-albaştrilor având de suferit la capitolul viteză, atunci când el nu este în teren.

De asemenea, patronul roş-albaştrilor a fost mulţumit şi de jocul lui Octavian Popescu, din duelul cu Poli Iaşi.

„Băluță e piesă principală. Nu mai e Băluță, nu mai putem să jucăm așa în viteză. Băluță dă tonul la viteză. A jucat bine și Tavi Popescu, extraordinar. Nu a pierdut mingile, a pasat și a contat mult ca să putem să avem posesia”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali a analizat şi jocul fundaşilor centrali, Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana. Patronul vicecampioanei i-a comparat pe cei doi cu Lukasz Szukala şi Vlad Chiricheş, despre care susţine că au format cel mai bun cuplu de fundaşi centrali de la FCSB.

„Mi-a plăcut că avem la ora asta și apărere. Îmi place cuplul ăsta Dawa – Ngezana. Chiar dacă Dawa mai greșește, că mai greșește. El e puternic și are viteză. E cel mai bun cuplu pe care l-am avut în ultimii ani.

De mulți ani nu am mai avut așa. De la Szukała – Chiricheș nu am mai avut așa. Ăla a fost cel mai tare cuplu de fundași”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, convins că FCSB va fi campioana României

Gigi Becali este convins că FCSB va fi campioana României la finalul acestui sezon. Patronul roş-albaştrilor s-a descătuşat după ce a văzut că principalele urmăritoare, Universitatea Craiova şi Rapid, s-au încurcat din nou în lupta pentru titlu.

Din 2015 nu a mai câştigat titlul echipa lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este încântat de jucătorii pe care îi are la FCSB.

”Nu mă așteptam. La început spuneam 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, ca să fie 5-6 puncte în play-off, să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai ajungă cineva. Putea să fie și mai bine. Are valoare echipa, face și Dumnezeu. Face Dumnezeu dreptate.

N-ai cum să mai scapi titlul anul acesta. Nu e vorba doar de puncte, ci de valoarea echipei. Poate mai aduc un atacant. Dacă nu, e Tavi Popescu. Și Luis Phelipe poate juca atacant. E și Alhassan care întărește mijlocul. Este și Lixandru pe care l-am descoperit și se pare că e mai bun decât Șut”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 2-1. Dublă de senzaţie a lui Joselu! Madrilenii, la un pas de o nouă remontada istorică 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” Vezi toate știrile
Citește și