Închide meniul

Gigi Becali ştie cine e cel mai bun jucător de la FCSB: „Dă tonul echipei! E piesa principală!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2023, 9:55

Gigi Becali ştie cine e cel mai bun jucător de la FCSB: „Dă tonul echipei! E piesa principală!

Gigi Becali ştie cine e cel mai bun jucător de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali ştie cine e cel mai bun jucător de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat faptul că piesa principală a echipei sale este Alexandru Băluţă, jucător la adresa căruia a avut doar cuvinte de laudă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă a fost transferat de FCSB la începutul sezonului. Mijlocaşul a devenit imediat jucător de bază în formaţia roş-albastră, fiind pe placul lui Gigi Becali.

Gigi Becali ştie cine e cel mai bun jucător de la FCSB

Gigi Becali a declarat că Alexandru Băluţă este jucătorul care dă tonul FCSB-ului, jocul roş-albaştrilor având de suferit la capitolul viteză, atunci când el nu este în teren.

De asemenea, patronul roş-albaştrilor a fost mulţumit şi de jocul lui Octavian Popescu, din duelul cu Poli Iaşi.

„Băluță e piesă principală. Nu mai e Băluță, nu mai putem să jucăm așa în viteză. Băluță dă tonul la viteză. A jucat bine și Tavi Popescu, extraordinar. Nu a pierdut mingile, a pasat și a contat mult ca să putem să avem posesia”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali a analizat şi jocul fundaşilor centrali, Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana. Patronul vicecampioanei i-a comparat pe cei doi cu Lukasz Szukala şi Vlad Chiricheş, despre care susţine că au format cel mai bun cuplu de fundaşi centrali de la FCSB.

„Mi-a plăcut că avem la ora asta și apărere. Îmi place cuplul ăsta Dawa – Ngezana. Chiar dacă Dawa mai greșește, că mai greșește. El e puternic și are viteză. E cel mai bun cuplu pe care l-am avut în ultimii ani.

De mulți ani nu am mai avut așa. De la Szukała – Chiricheș nu am mai avut așa. Ăla a fost cel mai tare cuplu de fundași”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, convins că FCSB va fi campioana României

Gigi Becali este convins că FCSB va fi campioana României la finalul acestui sezon. Patronul roş-albaştrilor s-a descătuşat după ce a văzut că principalele urmăritoare, Universitatea Craiova şi Rapid, s-au încurcat din nou în lupta pentru titlu.

Din 2015 nu a mai câştigat titlul echipa lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este încântat de jucătorii pe care îi are la FCSB.

”Nu mă așteptam. La început spuneam 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, ca să fie 5-6 puncte în play-off, să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai ajungă cineva. Putea să fie și mai bine. Are valoare echipa, face și Dumnezeu. Face Dumnezeu dreptate.

N-ai cum să mai scapi titlul anul acesta. Nu e vorba doar de puncte, ci de valoarea echipei. Poate mai aduc un atacant. Dacă nu, e Tavi Popescu. Și Luis Phelipe poate juca atacant. E și Alhassan care întărește mijlocul. Este și Lixandru pe care l-am descoperit și se pare că e mai bun decât Șut”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și