Închide meniul

Rapid a transferat un nou atacant! Dan Şucu, ofertă de un milion de euro şi pentru o vedetă de la CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2023, 12:19

Reclamă
Rapid a transferat un nou atacant! Dan Şucu, ofertă de un milion de euro şi pentru o vedetă de la CFR Cluj

Dan Şucu, anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan

Dan Şucu, în timpul unui meci / Profimedia

Rapid a transferat un nou atacant, iar Dan Şucu nu se opreşte aici! Giuleştenii şi-au asigurat serviciile lui Borislav Burmaz, un vârf sârb în vârstă de 22 de ani. Acţionarul majoritar al trupei de sub Grant vrea să transfere şi o vedetă de la CFR Cluj, anume Ermal Krasniqi, şi e gata să ofere suma de un milion de euro în schimbul kosovarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid l-a transferat deja pe Florent Hasani, un mijlocaş albanez de 26 de ani, care a evoluat ultima dată la KF Tirana, locul trei din prima ligă din Albania.

Rapid a transferat un nou atacant

Conform informaţiilor oferite de fanatik.ro, Borisav Burmaz a semnat deja cu Rapid, în seara de joi. În ultima perioadă, s-a zvonit faptul că giuleştenii vor plăti în schimbul atacantului suma de 400.000 de euro.

Borislav Burmaz este cotat, conform site-urilor de specialitate, la suma de 1,2 milioane de euro. Atacantul a evoluat la Vozvodac din vara lui 2022, atunci când era transferat de la Graficar. În acest sezon, vârful sârb a bifat 19 meciuri, reuşind să marcheze zece goluri.

De asemenea, sursa citată anterior mai anunţă faptul că Dan Şucu vrea să-l transfere şi pe Ermal Krasniqi, vedeta celor de la CFR Cluj. Acţionarul majoritar al giuleştenilor e gata să plătească suma de un milion de euro în schimbul mijlocaşului kosovar, clujenii urmând să păstreze şi 25% dintr-un următor transfer al acestuia.

Reclamă

Ermal Krasniqi a bifat 17 meciuri la CFR Cluj, în acest sezon. Mijlocaşul nu a marcat niciun gol, însă a reuşit să ofere două assist-uri.

Primul nume important care e OUT de la Rapid

Primul nume important care e OUT de la Rapid! Dan Șucu a decis să renunțe la unul dintre jucătorii echipei pregătite de Cristiano Bergodi, după ultima partidă din acest an.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, conducerea clubului din Giulești a decis să rupă contractul lui Borja Valle. Cele două părți s-au înțeles amiabil, după ce atât clubul, cât și jucătorul, au ajuns la concluzia că o plecare ar fi cea mai bună variantă.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul despărțirii este legat de forma slabă a spaniolului, din ultima perioadă. În acest sezon, spaniolul a adunat 19 partide în tricoul echipei din Giulești, în care a reușit să marcheze un singur gol. Astfel, oficialii grupării au decis faptul că acesta nu mai este o variantă bună pentru lotul pregătit de Cristiano Bergodi.

Valle a ajuns la Rapid în vara acestui an. La momentul respectiv, acesta a semnat un contract valabil pe două sezoane, dar, după această reziliere, este liber să își caute o nouă echipă în pauza competițională din această iarnă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și