Închide meniul

Rapid a transferat un nou atacant! Dan Şucu, ofertă de un milion de euro şi pentru o vedetă de la CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2023, 12:19

Reclamă
Rapid a transferat un nou atacant! Dan Şucu, ofertă de un milion de euro şi pentru o vedetă de la CFR Cluj

Dan Şucu, anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan

Dan Şucu, în timpul unui meci / Profimedia

Rapid a transferat un nou atacant, iar Dan Şucu nu se opreşte aici! Giuleştenii şi-au asigurat serviciile lui Borislav Burmaz, un vârf sârb în vârstă de 22 de ani. Acţionarul majoritar al trupei de sub Grant vrea să transfere şi o vedetă de la CFR Cluj, anume Ermal Krasniqi, şi e gata să ofere suma de un milion de euro în schimbul kosovarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid l-a transferat deja pe Florent Hasani, un mijlocaş albanez de 26 de ani, care a evoluat ultima dată la KF Tirana, locul trei din prima ligă din Albania.

Rapid a transferat un nou atacant

Conform informaţiilor oferite de fanatik.ro, Borisav Burmaz a semnat deja cu Rapid, în seara de joi. În ultima perioadă, s-a zvonit faptul că giuleştenii vor plăti în schimbul atacantului suma de 400.000 de euro.

Borislav Burmaz este cotat, conform site-urilor de specialitate, la suma de 1,2 milioane de euro. Atacantul a evoluat la Vozvodac din vara lui 2022, atunci când era transferat de la Graficar. În acest sezon, vârful sârb a bifat 19 meciuri, reuşind să marcheze zece goluri.

De asemenea, sursa citată anterior mai anunţă faptul că Dan Şucu vrea să-l transfere şi pe Ermal Krasniqi, vedeta celor de la CFR Cluj. Acţionarul majoritar al giuleştenilor e gata să plătească suma de un milion de euro în schimbul mijlocaşului kosovar, clujenii urmând să păstreze şi 25% dintr-un următor transfer al acestuia.

Reclamă

Ermal Krasniqi a bifat 17 meciuri la CFR Cluj, în acest sezon. Mijlocaşul nu a marcat niciun gol, însă a reuşit să ofere două assist-uri.

Primul nume important care e OUT de la Rapid

Primul nume important care e OUT de la Rapid! Dan Șucu a decis să renunțe la unul dintre jucătorii echipei pregătite de Cristiano Bergodi, după ultima partidă din acest an.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, conducerea clubului din Giulești a decis să rupă contractul lui Borja Valle. Cele două părți s-au înțeles amiabil, după ce atât clubul, cât și jucătorul, au ajuns la concluzia că o plecare ar fi cea mai bună variantă.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul despărțirii este legat de forma slabă a spaniolului, din ultima perioadă. În acest sezon, spaniolul a adunat 19 partide în tricoul echipei din Giulești, în care a reușit să marcheze un singur gol. Astfel, oficialii grupării au decis faptul că acesta nu mai este o variantă bună pentru lotul pregătit de Cristiano Bergodi.

Valle a ajuns la Rapid în vara acestui an. La momentul respectiv, acesta a semnat un contract valabil pe două sezoane, dar, după această reziliere, este liber să își caute o nouă echipă în pauza competițională din această iarnă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și