Închide meniul

Andrei Burcă, meci de coșmar în Arabia Saudită! A fost eliminat în victoria lui Al-Okhdood. Florin Tănase, integralist

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 9:24

Reclamă
Andrei Burcă, meci de coșmar în Arabia Saudită! A fost eliminat în victoria lui Al-Okhdood. Florin Tănase, integralist

Andrei Burcă, meci de coșmar în Arabia Saudită

Andrei Burcă, în timpul unui meci al naţionalei/ Hepta

Andrei Burcă a făcut un meci de coșmar în Arabia Saudită! Fostul fundaș al celor de la CFR Cluj a văzut cartonașul roșu în ultima partidă jucată pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Al-Okhdood, echipa lui Andrei Burcă și Florin Tănase, și Al-Shabab s-a încheiat cu scorul de 1-0. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 18 a campionatului din Arabia Saudită.

Andrei Burcă, meci de coșmar în Arabia Saudită! Ce s-a întâmplat la meciul lui Al-Okhdood

Andrei Burcă și Florin Tănase au fost titularizați de tehnicianul lui Al-Okhdood pentru duelul cu Al-Shabab, având în vedere că sunt considerați oameni de bază la echipa lor.

Totuși, duelul nu a avut un final fericit pentru fostul fundaș de la CFR Cluj. Acesta a fost trimis mai repede la cabine după ce, în minutul 70, a comis un fault dur și a văzut, direct, cartonașul roșu.

De cealaltă parte, Florin Tănase a fost avertizat cu un cartonaș galben de către centralul partidei, în minutul 47 al duelului. Este de notat faptul că și Al-Shabab a fost în inferioritate numerică, încă din minutul 54, după eliminarea lui Al Saadi.

Reclamă

După acest duel, echipa celor doi români se află pe locul al 12-lea în campionatul din Arabia Saudită, după ce a obținut 19 puncte în cele 12 partide jucate.

După meci, Andrei Burcă a primit nota de 6,3 din partea specialiștilor de la sofascore.ro. De cealaltă parte, Florin Tănase a fost notat cu 7,2.

Note Al-Okhdood - Al-Shabab
Note Al-Okhdood – Al-Shabab / Sofascore.ro

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! Imagini uluitoare de la meciul cu Al-Hilal

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! Fostul portar de la FCSB, dar și de la formații importante precum Fiorentina sau Lyon nu a reușit să își ajute echipa în partida cu Al-Hilal.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre formația portarului român, Abha, și Al-Hilal a contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului din Arabia Saudită. Tot în această etapă au jucat și echipele lui Cosmin Contra și Laurențiu Reghecampf, partidă în care Nicolae Stanciu a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

În cadrul acestei partide, Ciprian Tătărușanu a primit nu mai puțin de 7 goluri. Pentru Al-Hilal au marcat Sergej Milinkovic-Savic, în minutele 18, 79 și 90+5, Aleksandar Mitrovic, în minutul 25, Al Dawasari, în minutul 72, Kanno, în minutul 82, dar și Ruben Neves, în minutul 86.

Această înfrângere a fost cea mai mare suferită de Abha, din momentul în care Ciprian Tătărușanu s-a alăturat formației. Totuși, este de notat faptul că echipa fostului protar al echipei naționale a mai pierdut un duel cu scorul de 0-6, în fața celor de la Al-Ahli, la finalul lunii noiembrie.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat Vezi toate știrile
Citește și