Închide meniul

Andrei Burcă, meci de coșmar în Arabia Saudită! A fost eliminat în victoria lui Al-Okhdood. Florin Tănase, integralist

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 9:24

Reclamă
Andrei Burcă, meci de coșmar în Arabia Saudită! A fost eliminat în victoria lui Al-Okhdood. Florin Tănase, integralist

Andrei Burcă, meci de coșmar în Arabia Saudită

Andrei Burcă, în timpul unui meci al naţionalei/ Hepta

Andrei Burcă a făcut un meci de coșmar în Arabia Saudită! Fostul fundaș al celor de la CFR Cluj a văzut cartonașul roșu în ultima partidă jucată pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Al-Okhdood, echipa lui Andrei Burcă și Florin Tănase, și Al-Shabab s-a încheiat cu scorul de 1-0. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 18 a campionatului din Arabia Saudită.

Andrei Burcă, meci de coșmar în Arabia Saudită! Ce s-a întâmplat la meciul lui Al-Okhdood

Andrei Burcă și Florin Tănase au fost titularizați de tehnicianul lui Al-Okhdood pentru duelul cu Al-Shabab, având în vedere că sunt considerați oameni de bază la echipa lor.

Totuși, duelul nu a avut un final fericit pentru fostul fundaș de la CFR Cluj. Acesta a fost trimis mai repede la cabine după ce, în minutul 70, a comis un fault dur și a văzut, direct, cartonașul roșu.

De cealaltă parte, Florin Tănase a fost avertizat cu un cartonaș galben de către centralul partidei, în minutul 47 al duelului. Este de notat faptul că și Al-Shabab a fost în inferioritate numerică, încă din minutul 54, după eliminarea lui Al Saadi.

Reclamă

După acest duel, echipa celor doi români se află pe locul al 12-lea în campionatul din Arabia Saudită, după ce a obținut 19 puncte în cele 12 partide jucate.

După meci, Andrei Burcă a primit nota de 6,3 din partea specialiștilor de la sofascore.ro. De cealaltă parte, Florin Tănase a fost notat cu 7,2.

Note Al-Okhdood - Al-Shabab
Note Al-Okhdood – Al-Shabab / Sofascore.ro

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! Imagini uluitoare de la meciul cu Al-Hilal

Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs în Arabia Saudită! Fostul portar de la FCSB, dar și de la formații importante precum Fiorentina sau Lyon nu a reușit să își ajute echipa în partida cu Al-Hilal.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre formația portarului român, Abha, și Al-Hilal a contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului din Arabia Saudită. Tot în această etapă au jucat și echipele lui Cosmin Contra și Laurențiu Reghecampf, partidă în care Nicolae Stanciu a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

În cadrul acestei partide, Ciprian Tătărușanu a primit nu mai puțin de 7 goluri. Pentru Al-Hilal au marcat Sergej Milinkovic-Savic, în minutele 18, 79 și 90+5, Aleksandar Mitrovic, în minutul 25, Al Dawasari, în minutul 72, Kanno, în minutul 82, dar și Ruben Neves, în minutul 86.

Această înfrângere a fost cea mai mare suferită de Abha, din momentul în care Ciprian Tătărușanu s-a alăturat formației. Totuși, este de notat faptul că echipa fostului protar al echipei naționale a mai pierdut un duel cu scorul de 0-6, în fața celor de la Al-Ahli, la finalul lunii noiembrie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League Vezi toate știrile
Citește și