Închide meniul

Siyabonga Ngezana a fost primit ca un star în Africa de Sud! Fundaşul lui FCSB şi-a vizitat fosta echipă

Alex Masgras Publicat: 24 decembrie 2023, 17:14

Reclamă
Siyabonga Ngezana a fost primit ca un star în Africa de Sud! Fundaşul lui FCSB şi-a vizitat fosta echipă

Siyabonga Ngezana a fost primit ca un star în Africa de Sud

Siyabonga Ngezana şi-a vizitat foştii colegi / Instagram

Siyabonga Ngezana a fost primit ca un star în Africa de Sud! Fundaşul lui FCSB a revenit în ţara natală pentru prima oară de la transferul la formaţia roş-albastră. El a fost cumpărat de FCSB în vară de la Kaizer Chiefs, pentru aproximativ 800.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După câteva luni în care a avut nevoie de acomodare, Ngezana a profitat şi de accidentarea lui Vlad Chiricheş, devenind titular în echipa condusă de Elias Charalambous.

Siyabonga Ngezana a fost primit ca un star în Africa de Sud!

Revenit în Africa de Sud, Siyabonga Ngezana şi-a vizitat foştii colegi de la Kazier Chiefs. Acesta a mers în vestiarul fostei sale echipe şi a fost primit cu mult entuziasm de foştii coechipieri.

Ngezana a repostat pe contul său de Instagram mai multe story-uri în care este alături de foştii săi colegi:

„Mă bucur să te revăd, frate”, a scris unul dintre foştii colegi ai jucătorului de la FCSB.

Reclamă

Decizia radicală luată Siyabonga Ngezana, după transferul la FCSB

Decizia radicală luată Siyabonga Ngezana, după transferul la FCSB. Fundaşul care a ajuns titular incontestabil a dezvăluit, pentru jurnaliştii din Africa de Sud, care sunt sacrificiile pe care le face în România.

Ngezana şi-a lăsat chiar şi iubita în Africa de Sud şi a oferit declaraţii pe placul patronului liderului Ligii 1.

”Acum am totul aici, de asta am făcut sacrificiul de a locui în baza clubului. Există multe avantaje, nu cheltui bani afară, păstrez banii pe care i-aș fi dat pe hotel, îi economisesc și rămân concentrat, din moment ce am tot ce-mi trebuie aici, la club.

Reclamă 4 / 0/3

Oricând simt că nu am făcut destule la antrenament merg să mă antrenez suplimentar pe teren sau în sala de forță și mănânc sănătos, nici măcar nu trebuie să cumpăr mâncare.

Există un citat pe care l-am auzit, un tată sfătuindu-și băiatul: ‘Ai o carieră scurtă și trebuie să lași lucruri mărețe în urmă, deci fă mici sacrificii acum pentru a trăi o viață mai bună apoi’.

Pot să aplic acest sfat carierei mele, să fac sacrificii. Fără familie, fără iubită și fără prieteni. Suntem eu, Dumnezeu și fotbalul”, a declarat Siyabonga Ngezana pentru Idiskitimes, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și