Închide meniul

„Fără iubită!” Decizia radicală luată Siyabonga Ngezana, după transferul la FCSB. Sacrificiile pe care le face în România

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2023, 21:04

„Fără iubită! Decizia radicală luată Siyabonga Ngezana, după transferul la FCSB. Sacrificiile pe care le face în România

Decizia radicală luată Siyabonga Ngezana, după transferul la FCSB

Siyabonga Ngezana, dezvăluiri despre viaţa din România / Instagram

Decizia radicală luată Siyabonga Ngezana, după transferul la FCSB. Fundaşul care a ajuns titular incontestabil a dezvăluit, pentru jurnaliştii din Africa de Sud, care sunt sacrificiile pe care le face în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul în vârstă de 26 de ani, pe care Gigi Becali a plătit 600.000 de euro, a refuzat să se mute într-o cameră de hotel. A ales să locuiasă la baza de Berceni, pentru a rămâne concentrat 100% la fotbal.

Decizia radicală luată Siyabonga Ngezana, după transferul la FCSB

Ngezana şi-a lăsat chiar şi iubita în Africa de Sud şi a oferit declaraţii pe placul patronului liderului Ligii 1.

Acum am totul aici, de asta am făcut sacrificiul de a locui în baza clubului. Există multe avantaje, nu cheltui bani afară, păstrez banii pe care i-aș fi dat pe hotel, îi economisesc și rămân concentrat, din moment ce am tot ce-mi trebuie aici, la club.

Oricând simt că nu am făcut destule la antrenament merg să mă antrenez suplimentar pe teren sau în sala de forță și mănânc sănătos, nici măcar nu trebuie să cumpăr mâncare.

Reclamă

Există un citat pe care l-am auzit, un tată sfătuindu-și băiatul: ‘Ai o carieră scurtă și trebuie să lași lucruri mărețe în urmă, deci fă mici sacrificii acum pentru a trăi o viață mai bună apoi’.

Pot să aplic acest sfat carierei mele, să fac sacrificii. Fără familie, fără iubită și fără prieteni. Suntem eu, Dumnezeu și fotbalul”, a declarat Siyabonga Ngezana pentru Idiskitimes, citat de digisport.ro.

Ngezana a jucat în 15 meciuri din Liga 1 şi a oferit o pasă decisivă. Are o cotă de piaţă de 1 milion de euro. Fundaşul primeşte, la FCSB, un salariu lunar de 13.500 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa care vrea să-l transfere pe Siyabonga Ngezana de la FCSB

igi Becali solicită o sumă uriașă în schimbul fundașului central sud-africa, care este monitorizat de către Lorient, echipă din prima ligă din Franța.

Siyabonga Ngezana a devenit titular indiscutabil la FCSB, după accidentarea lui Vlad Chiricheș. Fundașul sud-african a fost transferat de roș-albaștrii la începutul sezonului. Gigi Becali a plătit suma de 600.000 de euro în schimbul stopperului.

Conform presei din Franța, Lorient a pus ochii pe Siyabonga Ngezana. Francezii s-au interesat în ce condiții l-ar putea transfera de la FCSB pe fundașul central.

Gigi Becali a confirmat interesul francezilor pentru Siyabonga Ngezana. Patronul de la FCSB a declarat că este dispus să negocieze un transfer al fundașului la finalul sezonului.

M-au întrebat cât costă dar nu am zis niciun ban acum. E o echipă din Franța, dar nu fac prețuri la jucători înainte de a termina campionatul. Măcar să vină perioada de transferuri. Orice jucător la mine e de vânzare”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și