Închide meniul

„M-a impresionat!” Laude la scenă deschisă pentru Alexandru Băluță: „Nu știu dacă aș fi avut curajul să vin la FCSB!”

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2023, 20:38

Reclamă
M-a impresionat!” Laude la scenă deschisă pentru Alexandru Băluță: Nu știu dacă aș fi avut curajul să vin la FCSB!”

„M-a impresionat!” Laude la scenă deschisă pentru Alexandru Băluță

Alexandru Băluță, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Laude la scenă deschisă din partea lui Florin Gardoș pentru Alexandru Băluță, fostul internațional fiind impresionat de mijlocașul de la FCSB. Gardoș a dezvăluit că deși Băluță este în „umbra” vedetelor roș-albaștrilor, anume Darius Olaru și Florinel Coman, acesta prestează un joc foarte bun la liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluță a fost transferat de FCSB la începutul sezonului, moment în care mijlocașul a spus pas unei reveniri la Universitatea Craiova.

„M-a impresionat!” Laude la scenă deschisă pentru Alexandru Băluță

Florin Gardoș a recunoscut faptul că nu ar fi avut curajul să semneze cu FCSB, la vârsta pe care o are Alexandru Băluță, dat fiind faptul că mijlocașul era dorit și la formația „de casă”, Universitatea Craiova.

Fostul internațional susține că Băluță a avut evoluții extrem de constante în tricoul FCSB-ului, fiind de părere că acesta a reușit un lucru mai puțin întâlnit la jucătorii peste 25 de ani, acela de a reuși să se mențină în primul 11 al roș-albaștrilor.

Jucătorul care m-a surprins? Nu știu dacă neapărat suprins, dar m-a impresionat plăcut Băluță. Eu îl cunosc, am fost colegi. Văzând ce se întâmplă în general când vin jucători liberi trecuți de 25-27 de ani, se poate întâmpla să nu dai randament de la început și să pierzi echipa.

Reclamă

Dar uite că el s-a menținut și mie îmi plac evoluțiile lui, chiar dacă e cumva în umbra lui Coman sau Olaru, care sunt vedetele echipei, cei mai importanți. Mie mi-a plăcut Băluță. Eu nu știu dacă aș fi avut curaj să iau decizia de a veni fiind pus în situația de a alege între Craiova, care e acasă, și FCSB”, a declarat Florin Gardoș, conform sport.ro.

Alexandru Băluță s-a accidentat în ultimul meci la FCSB

Alexandru Băluţă s-a accidentat în duelul câştigat de FCSB cu Poli Iaşi. În ciuda faptului că a marcat primul gol al roş-albaştrilor, din victoria cu 3-1, mijlocaşul a acuzat probleme medicale şi a fost înlocuit în minutul 84, în locul său fiind trimis în teren Eduard Radaslavescu.

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre mijlocaşul FCSB-ului, dezvăluind faptul că acesta nu se poate trata la vraciul Marijana.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general de la FCSB s-a declarat optimist în privinţa recuperării lui Alexandru Băluţă, sperând ca acesta să fie în lotul roş-albaştrilor pentru a doua parte a cantonamentului din ianuarie.

Băluță nu merge la Belgrad. E o accidentare în zona tendonului, unde Marijana nu face terapie. Leziunea lui fibrilară e de gradul 2B. Ar trebui ca partea a doua a cantonamentului să o facă alături de echipă, dacă va face ce trebuie în perioada de pauză”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și