Închide meniul

„M-a impresionat!” Laude la scenă deschisă pentru Alexandru Băluță: „Nu știu dacă aș fi avut curajul să vin la FCSB!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2023, 20:38

M-a impresionat!” Laude la scenă deschisă pentru Alexandru Băluță: Nu știu dacă aș fi avut curajul să vin la FCSB!”

„M-a impresionat!” Laude la scenă deschisă pentru Alexandru Băluță

Alexandru Băluță, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Laude la scenă deschisă din partea lui Florin Gardoș pentru Alexandru Băluță, fostul internațional fiind impresionat de mijlocașul de la FCSB. Gardoș a dezvăluit că deși Băluță este în „umbra” vedetelor roș-albaștrilor, anume Darius Olaru și Florinel Coman, acesta prestează un joc foarte bun la liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluță a fost transferat de FCSB la începutul sezonului, moment în care mijlocașul a spus pas unei reveniri la Universitatea Craiova.

„M-a impresionat!” Laude la scenă deschisă pentru Alexandru Băluță

Florin Gardoș a recunoscut faptul că nu ar fi avut curajul să semneze cu FCSB, la vârsta pe care o are Alexandru Băluță, dat fiind faptul că mijlocașul era dorit și la formația „de casă”, Universitatea Craiova.

Fostul internațional susține că Băluță a avut evoluții extrem de constante în tricoul FCSB-ului, fiind de părere că acesta a reușit un lucru mai puțin întâlnit la jucătorii peste 25 de ani, acela de a reuși să se mențină în primul 11 al roș-albaștrilor.

Jucătorul care m-a surprins? Nu știu dacă neapărat suprins, dar m-a impresionat plăcut Băluță. Eu îl cunosc, am fost colegi. Văzând ce se întâmplă în general când vin jucători liberi trecuți de 25-27 de ani, se poate întâmpla să nu dai randament de la început și să pierzi echipa.

Reclamă

Dar uite că el s-a menținut și mie îmi plac evoluțiile lui, chiar dacă e cumva în umbra lui Coman sau Olaru, care sunt vedetele echipei, cei mai importanți. Mie mi-a plăcut Băluță. Eu nu știu dacă aș fi avut curaj să iau decizia de a veni fiind pus în situația de a alege între Craiova, care e acasă, și FCSB”, a declarat Florin Gardoș, conform sport.ro.

Alexandru Băluță s-a accidentat în ultimul meci la FCSB

Alexandru Băluţă s-a accidentat în duelul câştigat de FCSB cu Poli Iaşi. În ciuda faptului că a marcat primul gol al roş-albaştrilor, din victoria cu 3-1, mijlocaşul a acuzat probleme medicale şi a fost înlocuit în minutul 84, în locul său fiind trimis în teren Eduard Radaslavescu.

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre mijlocaşul FCSB-ului, dezvăluind faptul că acesta nu se poate trata la vraciul Marijana.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general de la FCSB s-a declarat optimist în privinţa recuperării lui Alexandru Băluţă, sperând ca acesta să fie în lotul roş-albaştrilor pentru a doua parte a cantonamentului din ianuarie.

Băluță nu merge la Belgrad. E o accidentare în zona tendonului, unde Marijana nu face terapie. Leziunea lui fibrilară e de gradul 2B. Ar trebui ca partea a doua a cantonamentului să o facă alături de echipă, dacă va face ce trebuie în perioada de pauză”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și