Închide meniul
VIDEO

Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă: „Echipa națională a putut să le facă un cadou”

Alex Ioniță Publicat: 25 decembrie 2023, 10:16

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă: Echipa națională a putut să le facă un cadou”

Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Edi Iordănescu şi trofeul EURO 2024 / Facebook

Edi Iordănescu a transmis un mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Selecționerul echipei naționale a României a vorbit, într-un scurt interviu, despre performanțele primei reprezentative, din acest an, și a transmis un mesaj superb pentru fanii acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principala performanță a „tricolorilor”, din 2023, a fost calificarea la Campionatul European din Germania, care va avea loc vara viitoare. La EURO 2024, România face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia, dar și naționala care se va califica de pe ruta play-off-ului B, acolo unde se luptă pentru un loc la turneul final Bosnia, Israel, Ucraina și Islanda.

Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Printr-o postare a echipei naționale pe contul oficial de Facebook, selecționerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj superb de sărbători. În acest mesaj, tehnicianul a spus că speră ca România să aibă realizări importante în anul următor și ca „tricolorii” să se bucure de acestea alături de fani.

„Sărbători cu bucurie, cu linişte sufletească, cu pace. Mă bucur că echipa naţională a putut să le facă un cadou de sărbători. Îmi doresc ca ei să aibă încredere din ce în ce mai mare în echipa naţională şi în potenţialul echipei naţionale.

Îmi doresc ca anul următor să fie unul cu realizări pentru echipa naţională a României şi de aceste realizări să ne bucurăm împreună. Sărbători fericite! Să ne dea Dumnezeu tuturor linişte şi pace”, a fost mesajul selecționerului.

Reclamă

Edi Iordănescu rămâne ferm pe poziții

Deși Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, a spus, în câteva rânduri, că Iordănescu va continua pe banca naționalei, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Selecționerul a refuzat să vorbească despre prelungirea contractului de fiecare data când a fost întrebat. De altfel, și la ultimul interviu acordat pentru FRF TV, Iordănescu nu a dorit să vorbească de prelungirea contractului, semn că se nu ar avea de gând să își schimbe opinia.

Fiul lui Anghel Iordănescu a spus în mai multe rânduri că a refuzat contracte mult mai avantajoase pentru a rămâne pe banca primei reprezentative. Faptul că a calificat România la EURO, coraborat cu o prestație bună a naționalei în Germania, i-ar putea aduce selecționerului multe oferte, greu de refuzat, din punct de vedere financiar.

Reclamă 4 / 0/3

„Contractul meu, în momentul de față, pentru mine nu este o prioritate. Prioritate este pregătirea turneului final. Cred că, nu am informații în sensul ăsta, cred că nici pentru Federație nu este o prioritate,mai bine zis, nu ar trebui să fie. Prioritar este să pregătim, împreună, ce urmează. Dacă, într-o zi, voi fi abordat pentru o discuție referitoare la contractul meu, cu siguranță că disponibilitatea mea pentru echipa națională este totală. Nu cred, însă, ca acest lucru ar trebui să se întâmple în perioada următoare”, este o parte a declarației lui Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 VIDEONoel Leon a câştigat cursa de sprint de Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și