Închide meniul
VIDEO

Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă: „Echipa națională a putut să le facă un cadou”

Alex Ioniță Publicat: 25 decembrie 2023, 10:16

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă: Echipa națională a putut să le facă un cadou”

Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Edi Iordănescu şi trofeul EURO 2024 / Facebook

Edi Iordănescu a transmis un mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Selecționerul echipei naționale a României a vorbit, într-un scurt interviu, despre performanțele primei reprezentative, din acest an, și a transmis un mesaj superb pentru fanii acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principala performanță a „tricolorilor”, din 2023, a fost calificarea la Campionatul European din Germania, care va avea loc vara viitoare. La EURO 2024, România face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia, dar și naționala care se va califica de pe ruta play-off-ului B, acolo unde se luptă pentru un loc la turneul final Bosnia, Israel, Ucraina și Islanda.

Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Printr-o postare a echipei naționale pe contul oficial de Facebook, selecționerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj superb de sărbători. În acest mesaj, tehnicianul a spus că speră ca România să aibă realizări importante în anul următor și ca „tricolorii” să se bucure de acestea alături de fani.

„Sărbători cu bucurie, cu linişte sufletească, cu pace. Mă bucur că echipa naţională a putut să le facă un cadou de sărbători. Îmi doresc ca ei să aibă încredere din ce în ce mai mare în echipa naţională şi în potenţialul echipei naţionale.

Îmi doresc ca anul următor să fie unul cu realizări pentru echipa naţională a României şi de aceste realizări să ne bucurăm împreună. Sărbători fericite! Să ne dea Dumnezeu tuturor linişte şi pace”, a fost mesajul selecționerului.

Reclamă

Edi Iordănescu rămâne ferm pe poziții

Deși Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, a spus, în câteva rânduri, că Iordănescu va continua pe banca naționalei, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Selecționerul a refuzat să vorbească despre prelungirea contractului de fiecare data când a fost întrebat. De altfel, și la ultimul interviu acordat pentru FRF TV, Iordănescu nu a dorit să vorbească de prelungirea contractului, semn că se nu ar avea de gând să își schimbe opinia.

Fiul lui Anghel Iordănescu a spus în mai multe rânduri că a refuzat contracte mult mai avantajoase pentru a rămâne pe banca primei reprezentative. Faptul că a calificat România la EURO, coraborat cu o prestație bună a naționalei în Germania, i-ar putea aduce selecționerului multe oferte, greu de refuzat, din punct de vedere financiar.

Reclamă 4 / 0/3

„Contractul meu, în momentul de față, pentru mine nu este o prioritate. Prioritate este pregătirea turneului final. Cred că, nu am informații în sensul ăsta, cred că nici pentru Federație nu este o prioritate,mai bine zis, nu ar trebui să fie. Prioritar este să pregătim, împreună, ce urmează. Dacă, într-o zi, voi fi abordat pentru o discuție referitoare la contractul meu, cu siguranță că disponibilitatea mea pentru echipa națională este totală. Nu cred, însă, ca acest lucru ar trebui să se întâmple în perioada următoare”, este o parte a declarației lui Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și