Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu rămâne ferm pe poziții! Refuză negocierile cu FRF. Planul selecționerului

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2023, 20:04

Reclamă
Edi Iordănescu rămâne ferm pe poziții! Refuză negocierile cu FRF. Planul selecționerului

Edi Iordănescu va lipsi de la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor

Edi Iordănescu, la finalul unui meci al naţionalei României / AntenaSport

Edi Iordănescu rămâne ferm pe poziții și refuză, pentru moment, negocierile cu FRF! Selecționerul nu se gândește la prelungirea contractului și continuă să-i amâne pe oficialii Federației. Aceștia vor cu orice preț ca tehnicianul care a dus România la EURO 2024 să fie și cel care va conduce prima reprezentativă în preliminariile pentru Mondial. Din câte se pare, așa cum as.ro v-a anunțat încă de acum câteva luni, Iordănescu și-ar dori o nouă provocare, după turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu nu mai vrea să continue pe banca primei reprezentative, deși a reușit să ducă echipa la EURO, din cauza nenumăratelor critici pe care a fost nevoit să le îndure de-a lungul campaniei de calificare pentru europeanul din Germania. De altfel, din câte se pare, familia este cea care nu și-ar mai dori ca Iordănescu să mai fie secționerul naționalei.

Tehnicianul de 45 de ani s-a pus mereu paravan, în fața jucătorilor care au fost criticați non stop în campania de calificare. Acest lucru a dus la nopți nedormite, după cum declara chiar selecționerul la una din conferințele de presă din preliminarii.

Edi Iordănescu rămâne ferm pe poziții

Deși Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, a spus, în câteva rânduri, că Iordănescu va continua pe banca naționalei, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Selecționerul a refuzat să vorbească despre prelungirea contractului de fiecare data când a fost întrebat. De altfel, și la ultimul interviu acordat pentru FRF TV, Iordănescu nu a dorit să vorbească de prelungirea contractului, semn că se nu ar avea de gând să își schimbe opinia.

Fiul lui Anghel Iordănescu a spus în mai multe rânduri că a refuzat contracte mult mai avantajoase pentru a rămâne pe banca primei reprezentative. Faptul că a calificat România la EURO, coraborat cu o prestație bună a naționalei în Germania, i-ar putea aduce selecționerului multe oferte, greu de refuzat, din punct de vedere financiar.

Reclamă

Contractul meu, în momentul de față, pentru mine nu este o prioritate. Prioritate este pregătirea turneului final. Cred că, nu am informații în sensul ăsta, cred că nici pentru Federație nu este o prioritate,mai bine zis, nu ar trebui să fie. Prioritar este să pregătim, împreună, ce urmează. Dacă, într-o zi, voi fi abordat pentru o discuție referitoare la contractul meu, cu siguranță că disponibilitatea mea pentru echipa națională este totală. Nu cred, însă, ca acest lucru ar trebui să se întâmple în perioada următoare.

Edi Iordănescu: „Important este ca concentrarea să rămână pe ce avem noi de făcut la European

Dacă tot timpul mi-am dorit ca munca mea să fie la cel mai bun nivel, iar comportamentul meu să fie unul profesionist, asta înseamnă că înainte de a discuta cu Federația, va trebui să am o discuție cu echipa mea. Am o echipă de profesioniști, cu siguranță că toate concluziile pe care le vom avea, referitor la viitoarele obiective ale echipei naționale, vor și și pe agenda mea cu Federația.

Important este ca concentrarea să rămână pe ce avem noi de făcut la European. Mulțumesc președintelui și echipei dânsului, pentru tot suportul pe care mi l-a dat în această perioadă. Pentru încredere, pentru susținerea totală pe care am simțit-o în această perioadă. Cred că și aceste lucruri au contribuit la o stare de spirit bună care mi-a permis mie și echipei mele să ne focusăm pe ce aveam de făcut.

Reclamă 4 / 0/3

Haideți să nu mai vorbim despre asta. Contează ca România să producă o figură frumoasă la european, după care, avem timp să ne așezăm și să discutăm și despre viitor„, a spus Edi Iordănescu în interviul acordat pentru FRF TV.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și