Închide meniul

Scandal imens după Fenerbahce – Galatasaray 0-0. Arbitrajul, făcut praf după o decizie controversată. Mauro Icardi, lovit în meci

Alex Ioniță Publicat: 25 decembrie 2023, 11:07

Reclamă
Scandal imens după Fenerbahce – Galatasaray 0-0. Arbitrajul, făcut praf după o decizie controversată. Mauro Icardi, lovit în meci

Scandal imens după Fenerbahce - Galatasaray 0-0

Jucătorii în Fenerbahce - Galatasaray / Profimedia

Scandal imens după Fenerbahce – Galatasaray 0-0. S-a lăsat cu ceartă după unul dintre cele mai importante derby-uri ale campionatului din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre cele două mari rivale a fost unul foarte tensionat. În cadrul acestei partide a existat un moment controversat, care a provocat mai multe reacții dure, dar și o serie de comunicate emise de cele două formații.

Scandal imens după Fenerbahce – Galatasaray 0-0. Ce s-a întâmplat în meci

În timpul meciului, Mauro Icardi, atacantul formației Galatasaray, a căzut în interiorul careului, iar apoi faza a fost analizată de sistemul de arbitraj video.

După această analiză, oficialii din camera VAR nu au acordat lovitură de la 11 metri pentru formația „Cim-Bom”, iar acest lucru a stârnit un val de reacții. La finalul duelului, oficialii clubului au emis un comunicat, alături de o poză cu Mauro Icardi, vizibil „șifonat” după acest duel.

„Cei care vor doar dreptate pentru ei înșiși au continuat să manipuleze fotbalul turc pe fiecare canal în această seară. Noi împărtășim ceea ce comisia de arbitri, camera VAR și 26 de camere nu pot vedea și simțim rușine în numele lor. Sperăm ca într-o zi celor care au adus fotbalul turc în acest punct să le fie rușine…”, a fost mesajul formației.

Reclamă

De asemenea, și cei de la Fenerbahce au avut o replică dură: „Încercarea de a crea victimizare prin jucătorul care lovește stâlpul porții. Lăsăm la latitudinea publicului”.

La finalul duelului, și Edin Dzeko, atacantul celor de la Fenerbahce, a oferit o serie de declarații pe acest subiect:

Reclamă 4 / 0/3

„Icardi a lovit stâlpul porții cu capul, l-au pus pe Instagram și strigă după penalty… tipic pentru ei. Stânjenitor”, a fost mesajul atacantului.

„Ianis Hagi la Galatasaray?” Răspunsul categoric oferit de Marius Şumudică

Marius Şumudică nu s-a ferit de cuvinte atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca Ianis Hagi să evolueze la Galatasaray. Antrenorul susţine că în momentul de faţă, niciun jucător român nu poate face faţă la campioana Turciei. „Şumi” susţine că doar Radu Drăguşin poate fi excepţie, şi poate evolua la campioana Turciei.

„Este un jucător bun, dar cred că în momentul de față nu poate să joace la Galatasaray. Niciun jucător român.

Poate Drăgușin. Niciun jucător român nu poate să joace nici la Galata, nici la Fenerbahce. Asta este părerea mea”, a declarat Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și