Închide meniul

„Ianis Hagi la Galatasaray?” Răspunsul categoric oferit de Marius Şumudică: „Ştiu situaţia!”

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2023, 9:23

Reclamă
„Ianis Hagi la Galatasaray? Răspunsul categoric oferit de Marius Şumudică: „Ştiu situaţia!

"Ianis Hagi la Galatasaray?" Răspunsul categoric oferit de Marius Şumudică

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves/ Profimedia

„Ianis Hagi la Galatasaray?” este întrebarea la care Marius Şumudică a oferit imediat răspunsul. Antrenorul celor de la Gaziantep a declarat că fotbalul prestat de campioana Turciei este la un nivel înalt, şi nu este momentul ca internaţionalul român să se transfere la echipa la care tatăl său, Gică Hagi, a scris istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi evoluează la Alaves, în La Liga, fiind împrumutat pentru un sezon de la Rangers. La finalul sezonului, fiul „Regelui” va reveni la formaţia de pe Ibrox, atunci când împrumutul îi va expira.

„Ianis Hagi la Galatasaray?” Răspunsul categoric oferit de Marius Şumudică

Marius Şumudică nu s-a ferit de cuvinte atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca Ianis Hagi să evolueze la Galatasaray. Antrenorul susţine că în momentul de faţă, niciun jucător român nu poate face faţă la campioana Turciei. „Şumi” susţine că doar Radu Drăguşin poate fi excepţie, şi poate evolua la campioana Turciei.

„Este un jucător bun, dar cred că în momentul de față nu poate să joace la Galatasaray. Niciun jucător român.

Poate Drăgușin. Niciun jucător român nu poate să joace nici la Galata, nici la Fenerbahce. Asta este părerea mea”, a declarat Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

Reclamă

Ianis Hagi a bifat 15 meciuri la Alaves, în toate competiţiile. Fiul „Regelui” a reuşit să marcheze două goluri, într-un meci din Cupa Regelui, şi a oferit şi un assist.

Spaniolii au tras concluziile, după ce Ianis Hagi a atins mingea de 9 ori în Alaves – Real Madrid

Spaniolii au tras concluziile, după ce Ianis Hagi a atins mingea de 9 ori în duelul dintre Alaves şi Real Madrid. Ibericii l-au criticat pe internaţionalul român, fiind de părere că acesta trebuie să ofere mai mult pentru echipa sa, atunci când este trimis în teren.

Ianis Hagi a început meciul cu Real Madrid ca rezervă, fiind trimis în teren în minutul 59, în locul lui Guridi. În cele aproximativ 30 de minute bifate de joc, fiul „Regelui” a atins balonul de doar nouă ori, fapt pentru care a fost criticat în presa din Spania.

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolii consideră că Ianis Hagi ar trebui să aducă un plus în jocul lui Alaves, după ce este introdus pe teren, în timpul meciului. Aceştia notează faptul că internaţionalul român nu a prestat un joc bun nici măcar atunci când echipa sa a evoluat în superioritate numerică.

„A fost introdus pe teren ca element surpriză, dar nu a jucat bine. Nu i-a oferit lui Alavés ceea ce avea nevoie, nici măcar în superioritate numerică, și a fost depășit în repetate rânduri. El trebuie să ofere mult mai mult după pauză”, au notat spaniolii de la noticiasdealava.eus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și