Închide meniul

Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024: „Aproape mi-au dat lacrimile”

Alex Ioniță Publicat: 25 decembrie 2023, 15:23

Reclamă
Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024: Aproape mi-au dat lacrimile”

Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024

Mihai Neșu / AS.ro LIVE

Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024. Fostul fundaș a vorbit despre performanța echipei naționale, care este condusă de selecționerul Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” fac parte din Grupa E de la turneul final din Germania, alături de Belgia și Slovacia. De asemenea, în această grupă se va califica și selecționata care va ieși învingătoare din play-off-ul B, acolo unde se luptă penru un loc la EURO: Ucraina, Bosnia, Israel și Islanda.

Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024. Dezvăluirea fostului fundaș

Chiar dacă Neșu a suferit o accidentare gravă în 2011 și a fost nevoit să renunțe la fotbal, acesta continuă să fie un susținător al echipei naționale. Fostul fundaș a dezvăluit faptul că a fost foarte emoționat după meciul cu Israel, care a adus calificarea „tricolorilor” la turneul final din Germania.

„Nu știu dacă lipsa lacrimilor e un instrument de măsură al faptului că ești puternic. Din contră, cred că cine are darul lacrimilor e un dar mare de la Dumnezeu care curăță sufletul.

De exemplu, m-a emoționat foarte tare când s-a calificat România la Campionatul European, aproape mi-au dat lacrimile. A fost o bucurie imensă văzând bucuria lor și faptul că nu se aștepta lumea să se califice. Multă lume i-a tot blamat și am fost cu sufletul alături de ei”, a spus Mihai Neșu, în vlogul „Altceva”.

Reclamă

Mihai Neșu, declarații emoționante înainte de Crăciun

Neșu abia așteaptă ca lucrările la Complexului de recuperare Sfântul Nectarie din Oradea, adresat persoanelor cu dizabilităţi neuromotorii, să se finalizeze. Costurile au depășit deja patru milioane de euro, sumă adună în cea mai mare parte din donații.

Din 2015, Mihai Neșu a deschis centrul de recuperare, care este într-o continuă extindere. Peste 100 de copii sunt ajutați, zilnic, acolo.

 „(Anul acesta ce i-as scris Moșului, în scrisoare? Ce cadou aștepți să primești?) E o dorință comună pe care mi-o doresc și mie și tuturor celor de care sunt înconjurat, în special copii cu dizabilități. Îmi doresc din suflet să aibă cât mai mult șansă la o viață cât mai aproape de normalitate, cât mai independentă. Ne rugăm la Dumnezeu să putem să le oferim și noi sprijinul spre viața asta pe care și-o doresc toți părinții care au copii cu dizabilități.

Reclamă 4 / 0/3

Cam asta e dorința de opt ani de zile, de când avem centrul actual cu copii pentru dizabilități din Oradea. Deja am depășit 140 de copii care ne-au trecut și ne trec pragul an de an. A devenit cam neîncăpător. Dorința noastră, la fiecare Crăciun, este să reușim să mutăm centrul actual în noul complex de recuperare și să le oferim mult mai condiții. Să fie o oază de recuperare și de liniște sufletească și de relaxare”, a declarat Mihai Neșu în cadrul unui interviu.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai Vezi toate știrile
Citește și