Închide meniul

Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024: „Aproape mi-au dat lacrimile”

Alex Ioniță Publicat: 25 decembrie 2023, 15:23

Reclamă
Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024: Aproape mi-au dat lacrimile”

Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024

Mihai Neșu / AS.ro LIVE

Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024. Fostul fundaș a vorbit despre performanța echipei naționale, care este condusă de selecționerul Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” fac parte din Grupa E de la turneul final din Germania, alături de Belgia și Slovacia. De asemenea, în această grupă se va califica și selecționata care va ieși învingătoare din play-off-ul B, acolo unde se luptă penru un loc la EURO: Ucraina, Bosnia, Israel și Islanda.

Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024. Dezvăluirea fostului fundaș

Chiar dacă Neșu a suferit o accidentare gravă în 2011 și a fost nevoit să renunțe la fotbal, acesta continuă să fie un susținător al echipei naționale. Fostul fundaș a dezvăluit faptul că a fost foarte emoționat după meciul cu Israel, care a adus calificarea „tricolorilor” la turneul final din Germania.

„Nu știu dacă lipsa lacrimilor e un instrument de măsură al faptului că ești puternic. Din contră, cred că cine are darul lacrimilor e un dar mare de la Dumnezeu care curăță sufletul.

De exemplu, m-a emoționat foarte tare când s-a calificat România la Campionatul European, aproape mi-au dat lacrimile. A fost o bucurie imensă văzând bucuria lor și faptul că nu se aștepta lumea să se califice. Multă lume i-a tot blamat și am fost cu sufletul alături de ei”, a spus Mihai Neșu, în vlogul „Altceva”.

Reclamă

Mihai Neșu, declarații emoționante înainte de Crăciun

Neșu abia așteaptă ca lucrările la Complexului de recuperare Sfântul Nectarie din Oradea, adresat persoanelor cu dizabilităţi neuromotorii, să se finalizeze. Costurile au depășit deja patru milioane de euro, sumă adună în cea mai mare parte din donații.

Din 2015, Mihai Neșu a deschis centrul de recuperare, care este într-o continuă extindere. Peste 100 de copii sunt ajutați, zilnic, acolo.

 „(Anul acesta ce i-as scris Moșului, în scrisoare? Ce cadou aștepți să primești?) E o dorință comună pe care mi-o doresc și mie și tuturor celor de care sunt înconjurat, în special copii cu dizabilități. Îmi doresc din suflet să aibă cât mai mult șansă la o viață cât mai aproape de normalitate, cât mai independentă. Ne rugăm la Dumnezeu să putem să le oferim și noi sprijinul spre viața asta pe care și-o doresc toți părinții care au copii cu dizabilități.

Reclamă 4 / 0/3

Cam asta e dorința de opt ani de zile, de când avem centrul actual cu copii pentru dizabilități din Oradea. Deja am depășit 140 de copii care ne-au trecut și ne trec pragul an de an. A devenit cam neîncăpător. Dorința noastră, la fiecare Crăciun, este să reușim să mutăm centrul actual în noul complex de recuperare și să le oferim mult mai condiții. Să fie o oază de recuperare și de liniște sufletească și de relaxare”, a declarat Mihai Neșu în cadrul unui interviu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și