Închide meniul

Daniel Pancu știe care este problema lui Octavian Popescu: „Evoluțiile lui sunt influențate de asta”

Alex Ioniță Publicat: 26 decembrie 2023, 9:09

Reclamă
Daniel Pancu știe care este problema lui Octavian Popescu: Evoluțiile lui sunt influențate de asta”

Daniel Pancu știe care este problema lui Octavian Popescu

Daniel Pancu, la un meci / Hepta

Daniel Pancu știe care este problema lui Octavian Popescu. Selecționerul echipei naționale U21 a vorbit despre situația vedetei de la FCSB care are fluctuații de formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu este unul dintre cei mai talentați jucători din curtea vicecampioanei, însă evoluțiile acestuia de la startul acestui sezon de Liga 1 nu au fost cele așteptate. Acum, selecționerul naționalei U21 a explicat unul dintre motivele pentru care „perla” lui Gigi Becali nu mai dă randamentul așteptat.

Daniel Pancu știe care este problema lui Octavian Popescu. Analiza selecționerului

Selecționerul „tricolorilor mici” este de părere că Tavi Popescu este influențat de presiunea venită atât din partea publicului, cât și din partea patronului de la FCSB, Gigi Becali. De asemenea, Daniel Pancu i-a oferit și un sfat tânărului jucător și i-a transmis că ar trebui să își găsească „bucuria de a juca fotbal”.

”Foarte mult se discută despre Tavi. Eu l-am descoperit în urmă cu două luni. Din discuţiile pe care le-am avut cu el, cred că evoluţiile lui sunt influenţate de faptul că se vorbeşte foarte mult despre el zilnic.

Este greu de suportat presiunea asta pentru un jucător tânăr. El trebuie să îşi găsească liniştea şi bucuria de a juca fotbal. Pentru mine, este cel mai talentat din generaţia asta. E om, nu mai e copil, dar e tânăr, un adolescent în plină dezvoltare.

Reclamă

Presa îl analizează la sânge: ”A jucat bine, n-a jucat bine. A fost praf, n-a fost praf. Iubita mai în vârstă, mai tânără”. Nu e uşor”, a spus Daniel Pancu, potrivit orangesport.ro.

Destinație de lux pentru Octavian Popescu de Crăciun

Octavian Popescu a postat mai multe fotografii din vacanța pe care și-o face la Dubai. În Ajunul Crăciunului, mijlocașul a postat o fotografie cu Alexandru Pantea, fundașul dreapta de la FCSB.

De asemenea, într-un dintre fotografiile postate pe contul său de Instagram, Octavian Popescu s-a afișat și cu un nou tatuaj. Pe piciorul drept, internaționalul român U21 și-a făcut un tatuaj inspirat din filmul Scarface, film care îl are personaj principal pe Tony Montana. Tavi Popescu și-a scris și mesajul „The world is yours” (n.r. Lumea e a ta).

Reclamă 4 / 0/3

În vacanță, Octavian Popescu a mers probabil însoțit și de iubita lui, Alina, care atrage toate privirile.

Octavian Popescu nu a ținut astfel cont de ceea ce a declarat Gigi Becali. Recent, patronul de la FCSB s-a declarat extrem de nemulțumit de jucătorii tineri care aleg să se tatueze, deși performanțele lor din sport încă nu au apărut. Criticile patronului de la FCSB au început imediat după ce Joyskim Dawa s-a vopsit roz.

„Numai că, pentru a putea face lucrurile astea, acum nu pot să spun încă de Dawa, el așa e impunător, puternic, viteză are… De obicei vedetele pot să își permită așa ceva: Neymar, Messi, Ronaldo, adică ăștia pot.

Dacă nu ai ajuns vedetă, ești penibil să faci asta, dar eu vorbesc la modul general. Vine, joacă la FCSB două meciuri, pac, s-a tatuat!

Băi, stai puțin, are și Coman, dar e Coman, e vedetă, poate să aibă. Stai să ajungi vedetă și după”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14
mai
0:00
VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi Vezi toate știrile
Citește și