Închide meniul
Foto

Destinație de lux pentru Octavian Popescu de Crăciun! Din vacanță, s-a afișat cu un nou tatuaj

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2023, 12:06

Reclamă
Destinație de lux pentru Octavian Popescu de Crăciun! Din vacanță, s-a afișat cu un nou tatuaj

Destinație de lux pentru Octavian Popescu de Crăciun

Octavian Popescu, în vacanță în Dubai/ Instagram Octavian Popescu

Destinație de lux pentru Octavian Popescu de Crăciun. „Perla” lui Gigi Becali de la FCSB a ales să-și petreacă sărbătorile în Dubai, acolo unde s-a întâlnit și cu un coechipier de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu traversează un sezon modest la FCSB, reușind să marcheze doar trei goluri, în cele 22 de meciuri bifate.

Destinație de lux pentru Octavian Popescu de Crăciun

Octavian Popescu a postat mai multe fotografii din vacanța pe care și-o face la Dubai. În Ajunul Crăciunului, mijlocașul a postat o fotografie cu Alexandru Pantea, fundașul dreapta de la FCSB.

De asemenea, într-un dintre fotografiile postate pe contul său de Instagram, Octavian Popescu s-a afișat și cu un nou tatuaj. Pe piciorul drept, internaționalul român U21 și-a făcut un tatuaj inspirat din filmul Scarface, film care îl are personaj principal pe Tony Montana. Tavi Popescu și-a scris și mesajul „The world is yours” (n.r. Lumea e a ta).

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Octavian Popescu (@octavianpopescu7)

Reclamă

În vacanță, Octavian Popescu a mers probabil însoțit și de iubita lui, Alina, care atrage toate privirile. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Octavian Popescu nu a ținut astfel cont de ceea ce a declarat Gigi Becali. Recent, patronul de la FCSB s-a declarat extrem de nemulțumit de jucătorii tineri care aleg să se tatueze, deși performanțele lor din sport încă nu au apărut. Criticile patronului de la FCSB au început imediat după ce Joyskim Dawa s-a vopsit roz.

„Numai că, pentru a putea face lucrurile astea, acum nu pot să spun încă de Dawa, el așa e impunător, puternic, viteză are… De obicei vedetele pot să își permită așa ceva: Neymar, Messi, Ronaldo, adică ăștia pot.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu ai ajuns vedetă, ești penibil să faci asta, dar eu vorbesc la modul general. Vine, joacă la FCSB două meciuri, pac, s-a tatuat!

Băi, stai puțin, are și Coman, dar e Coman, e vedetă, poate să aibă. Stai să ajungi vedetă și după”, a declarat Gigi Becali.

Octavian Popescu, replică acidă pentru un fan în miez de noapte

Octavian Popescu a oferit o replică acidă pentru un fan, în miez de noapte. „Perla” lui Gigi Becali de la FCSB s-a contrat cu un suporter al celor de la CSA Steaua.

Octavian Popescu s-a alăturat Threads, cea mai nouă platformă de social-media. După miezul nopţii, în jurul orei 02:00, mijlocaşul roş-albaştrilor a postat o fotografie, î n care era afişat în sala de forţă.

La scurt timp după postarea fotografiei, un fan al celor de la CSA Steaua i-a lăsat un comentariu acid lui Octavian Popescu: „Născut și crescut în spiritul FCSB, mereu pe locul 2! Voi nu sunteți STEAUA!”, a notat fanul, în secţiunea de comentarii.

Octavian Popescu nu s-a putut abţine şi i-a oferit imediat replica suporterului stelist: „Zero creier”, a notat „perla” lui Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și