Închide meniul

Daniel Pancu știe care este problema lui Octavian Popescu: „Evoluțiile lui sunt influențate de asta”

Alex Ioniță Publicat: 26 decembrie 2023, 9:09

Reclamă
Daniel Pancu știe care este problema lui Octavian Popescu: Evoluțiile lui sunt influențate de asta”

Daniel Pancu știe care este problema lui Octavian Popescu

Daniel Pancu, la un meci / Hepta

Daniel Pancu știe care este problema lui Octavian Popescu. Selecționerul echipei naționale U21 a vorbit despre situația vedetei de la FCSB care are fluctuații de formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu este unul dintre cei mai talentați jucători din curtea vicecampioanei, însă evoluțiile acestuia de la startul acestui sezon de Liga 1 nu au fost cele așteptate. Acum, selecționerul naționalei U21 a explicat unul dintre motivele pentru care „perla” lui Gigi Becali nu mai dă randamentul așteptat.

Daniel Pancu știe care este problema lui Octavian Popescu. Analiza selecționerului

Selecționerul „tricolorilor mici” este de părere că Tavi Popescu este influențat de presiunea venită atât din partea publicului, cât și din partea patronului de la FCSB, Gigi Becali. De asemenea, Daniel Pancu i-a oferit și un sfat tânărului jucător și i-a transmis că ar trebui să își găsească „bucuria de a juca fotbal”.

”Foarte mult se discută despre Tavi. Eu l-am descoperit în urmă cu două luni. Din discuţiile pe care le-am avut cu el, cred că evoluţiile lui sunt influenţate de faptul că se vorbeşte foarte mult despre el zilnic.

Este greu de suportat presiunea asta pentru un jucător tânăr. El trebuie să îşi găsească liniştea şi bucuria de a juca fotbal. Pentru mine, este cel mai talentat din generaţia asta. E om, nu mai e copil, dar e tânăr, un adolescent în plină dezvoltare.

Reclamă

Presa îl analizează la sânge: ”A jucat bine, n-a jucat bine. A fost praf, n-a fost praf. Iubita mai în vârstă, mai tânără”. Nu e uşor”, a spus Daniel Pancu, potrivit orangesport.ro.

Destinație de lux pentru Octavian Popescu de Crăciun

Octavian Popescu a postat mai multe fotografii din vacanța pe care și-o face la Dubai. În Ajunul Crăciunului, mijlocașul a postat o fotografie cu Alexandru Pantea, fundașul dreapta de la FCSB.

De asemenea, într-un dintre fotografiile postate pe contul său de Instagram, Octavian Popescu s-a afișat și cu un nou tatuaj. Pe piciorul drept, internaționalul român U21 și-a făcut un tatuaj inspirat din filmul Scarface, film care îl are personaj principal pe Tony Montana. Tavi Popescu și-a scris și mesajul „The world is yours” (n.r. Lumea e a ta).

Reclamă 4 / 0/3

În vacanță, Octavian Popescu a mers probabil însoțit și de iubita lui, Alina, care atrage toate privirile.

Octavian Popescu nu a ținut astfel cont de ceea ce a declarat Gigi Becali. Recent, patronul de la FCSB s-a declarat extrem de nemulțumit de jucătorii tineri care aleg să se tatueze, deși performanțele lor din sport încă nu au apărut. Criticile patronului de la FCSB au început imediat după ce Joyskim Dawa s-a vopsit roz.

„Numai că, pentru a putea face lucrurile astea, acum nu pot să spun încă de Dawa, el așa e impunător, puternic, viteză are… De obicei vedetele pot să își permită așa ceva: Neymar, Messi, Ronaldo, adică ăștia pot.

Dacă nu ai ajuns vedetă, ești penibil să faci asta, dar eu vorbesc la modul general. Vine, joacă la FCSB două meciuri, pac, s-a tatuat!

Băi, stai puțin, are și Coman, dar e Coman, e vedetă, poate să aibă. Stai să ajungi vedetă și după”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și