Închide meniul

Lionel Messi va rata cel puţin 7 meciuri sezonul viitor la Inter Miami! Care este motivul

Alex Masgras Publicat: 26 decembrie 2023, 22:14

Reclamă
Lionel Messi va rata cel puţin 7 meciuri sezonul viitor la Inter Miami! Care este motivul

Lionel Messi va rata cel puţin 7 meciuri sezonul viitor la Inter Miami

Lionel Messi, în timpul unui meci / Profimedia

Lionel Messi va rata cel puţin 7 meciuri sezonul viitor la Inter Miami! Starul argentinian este în vacanţă în acest moment, campionatul în MLS urmând să se reia abia în luna februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programul din Statele Unite este diferit de cel cu care era obişnuit campionul mondial cu Argentina, iar din acest motiv va rata mai multe partide sezonul viitor.

Lionel Messi va rata cel puţin 7 meciuri sezonul viitor la Inter Miami!

După ce a ratat calificarea în play-off sezonul trecut, echipa patronată de David Beckham va face tot posibilul pentru a ajunge în fazele finale ale campionatului. Cu toate acestea, trupa din Florida nu se va putea baza pe Lionel Messi în cel puţin 7 partide, potrivit mirror.co.uk.

MLS nu se opreşte în momentul în care se dispută meciuri ale echipelor naţionale. În luna martie, Messi va fi cel mai probabil convocat la echipa naţională de Lionel Scaloni şi va rata două meciuri la Inter Miami. Vara viitoare va avea loc şi Copa America, iar în perioada 15 iunie – 6 iulie, Inter are programate alte cinci partide.

Finala Copa America este programată pe 14 iulie, iar trei zie mai târziu, Inter Miami are programat un meci pe teren propriu cu Toronto. Dacă va ajunge în ultimul act cu Argentina, Messi va rata cel mai probabil şi meciul cu Toronto, aşa că rămâne de văzut cât de mult va fi afecttă prestaţia echipei de absenţa argentinianului.

Reclamă

Luis Suarez a semnat cu Inter Miami!

Luis Suarez a semnat cu Inter Miami! Echipa americană l-a prezentat oficial pe atacantul uruguayan în vârstă de 36 de ani. Suarez era liber de contract după despărţirea de echipa braziliană Gremio.

Luis Suarez a semnat un contract valabil un an cu Inter Miami. El a devenit, astfel, din nou coleg de echipă cu Lionel Messi, Jordi Alba şi Sergio Busquets, cu care a jucat la FC Barcelona.

”Sunt fericit și entuziasmat să încep această nouă aventură la Inter Miami. Sunt gata să muncesc pentru a îndeplini visul de a câștiga multe trofee, pe care acest mare club îl are”, a declarat Luis Suarez după ce transferul său la Inter Miami s-a oficializat.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Suarez s-a plâns recent de dureri puternice la genunchi, care îi afectează rutina zilnică şi îl obligă să facă injecţii pentru a putea continua să joace fotbal, relatează news.ro.

La ultima echipă la care a evoluat, formaţia braziliană Gremio, uruguayanul a marcat 26 de goluri şi a oferit 17 pase de gol în 53 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și