Închide meniul

Lionel Messi va rata cel puţin 7 meciuri sezonul viitor la Inter Miami! Care este motivul

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 decembrie 2023, 22:14

Lionel Messi va rata cel puţin 7 meciuri sezonul viitor la Inter Miami! Care este motivul

Lionel Messi va rata cel puţin 7 meciuri sezonul viitor la Inter Miami

Lionel Messi, în timpul unui meci / Profimedia

Lionel Messi va rata cel puţin 7 meciuri sezonul viitor la Inter Miami! Starul argentinian este în vacanţă în acest moment, campionatul în MLS urmând să se reia abia în luna februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programul din Statele Unite este diferit de cel cu care era obişnuit campionul mondial cu Argentina, iar din acest motiv va rata mai multe partide sezonul viitor.

Lionel Messi va rata cel puţin 7 meciuri sezonul viitor la Inter Miami!

După ce a ratat calificarea în play-off sezonul trecut, echipa patronată de David Beckham va face tot posibilul pentru a ajunge în fazele finale ale campionatului. Cu toate acestea, trupa din Florida nu se va putea baza pe Lionel Messi în cel puţin 7 partide, potrivit mirror.co.uk.

MLS nu se opreşte în momentul în care se dispută meciuri ale echipelor naţionale. În luna martie, Messi va fi cel mai probabil convocat la echipa naţională de Lionel Scaloni şi va rata două meciuri la Inter Miami. Vara viitoare va avea loc şi Copa America, iar în perioada 15 iunie – 6 iulie, Inter are programate alte cinci partide.

Finala Copa America este programată pe 14 iulie, iar trei zie mai târziu, Inter Miami are programat un meci pe teren propriu cu Toronto. Dacă va ajunge în ultimul act cu Argentina, Messi va rata cel mai probabil şi meciul cu Toronto, aşa că rămâne de văzut cât de mult va fi afecttă prestaţia echipei de absenţa argentinianului.

Reclamă

Luis Suarez a semnat cu Inter Miami!

Luis Suarez a semnat cu Inter Miami! Echipa americană l-a prezentat oficial pe atacantul uruguayan în vârstă de 36 de ani. Suarez era liber de contract după despărţirea de echipa braziliană Gremio.

Luis Suarez a semnat un contract valabil un an cu Inter Miami. El a devenit, astfel, din nou coleg de echipă cu Lionel Messi, Jordi Alba şi Sergio Busquets, cu care a jucat la FC Barcelona.

”Sunt fericit și entuziasmat să încep această nouă aventură la Inter Miami. Sunt gata să muncesc pentru a îndeplini visul de a câștiga multe trofee, pe care acest mare club îl are”, a declarat Luis Suarez după ce transferul său la Inter Miami s-a oficializat.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Suarez s-a plâns recent de dureri puternice la genunchi, care îi afectează rutina zilnică şi îl obligă să facă injecţii pentru a putea continua să joace fotbal, relatează news.ro.

La ultima echipă la care a evoluat, formaţia braziliană Gremio, uruguayanul a marcat 26 de goluri şi a oferit 17 pase de gol în 53 de meciuri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și