Închide meniul

Presa din Elveția, anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan! Ce se întâmplă cu portarul echipei naționale

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 16:34

Reclamă
Presa din Elveția, anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan! Ce se întâmplă cu portarul echipei naționale

Presa din Elveția, anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan

Horaţiu Moldovan / Profimedia

Presa din Elveția a făcut un anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan. Jurnaliștii din „Țara Cantoanelor” au analizat posibilitatea ca portarul echipei naționale să semneze cu una dintre cele mai importante formații din această țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre FC Basel, echipă care, potrivit unor zvonuri, ar fi făcut o ofertă pentru portarul celor de la Rapid. Sumele vehiculate era de 800.000 de euro pentru transfer și 50.000 de euro, ca și salariu.

Presa din Elveția, anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan! Portarul nu merge la FC Basel

Potrivit informațiilor oferite de blick.ch, oficialii celor de la FC Basel nu sunt interesați de portarul echipei naționale. Totodată, aceștia au vorbit și despre evoluțiile lui Horațiu Moldovan și nu au uitat de partidele„tricolorilor” cu selecționata condusă de Murat Yakin.

„Zvonurile apărute în România au făcut furori, dar, din informațiile obținute de Blick, acestea nu sunt adevărate. Moldovan i-a făcut viață grea Elveției în preliminariile pentru Campionatul European”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

În acest sezon, Horațiu Moldovan a adunat 22 de partide în poarta celor de la Rapid și nu a primit niciun gol în 10 meciuri. La echipa națională, evoluțiile acestuia au fost apreciate de selecționerul Edi Iordănescu, care l-a titularizat în 8 dintre cele 10 dueluri ale primei reprezentative, din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Reclamă

În momentul de față, cota de piață a portarului este de 2,6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Horaţiu Moldovan, anunţ direct despre viitorul său după ultimul meci al anului

După ultimul meci al anului, 0-0 cu Farul Constanța,  portarul echipei naționale a dezvăluit că ar putea pleca de la Rapid, în această iarnă, dacă va primi o ofertă bună.

„Cred că e un rezultat echitabil, ambele echipe am avut ocaziile noastre. Am întâlnit campioana României, domnul Hagi merită tot respectul pentru ceea ce face aici.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut doar faza cu Budescu, cred că a fost fault. În rest nu vreau să comentez, nu ştiu (n.r. despre golurile anulate).

Cred că mergem printr-un moment greu, nu am mai câştigat de 7-8 meciuri. Trebuie să le cerem scuze suporterilor, s-a promis locurile 1-3. Cred că ne ajută acest sistem play-off, când se înjumătăţesc punctele. E posibil orice.

Acum mă pot gândi la ceea ce urmează pentru mine. Stau cu familia să fac sărbătorile fericite şi dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot pregăti să fac pasul afară. A fost un pas încărcat şi mă bucur… am avut rezultatele pe care le doream la naţională, am avut prestaţii bune şi la Rapid. Mă bucur că am terminat anul sănătos”, a spus Horațiu Moldovan, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și