Închide meniul

Presa din Elveția, anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan! Ce se întâmplă cu portarul echipei naționale

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 16:34

Presa din Elveția, anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan! Ce se întâmplă cu portarul echipei naționale

Presa din Elveția, anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan

Horaţiu Moldovan / Profimedia

Presa din Elveția a făcut un anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan. Jurnaliștii din „Țara Cantoanelor” au analizat posibilitatea ca portarul echipei naționale să semneze cu una dintre cele mai importante formații din această țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre FC Basel, echipă care, potrivit unor zvonuri, ar fi făcut o ofertă pentru portarul celor de la Rapid. Sumele vehiculate era de 800.000 de euro pentru transfer și 50.000 de euro, ca și salariu.

Presa din Elveția, anunț important despre transferul lui Horațiu Moldovan! Portarul nu merge la FC Basel

Potrivit informațiilor oferite de blick.ch, oficialii celor de la FC Basel nu sunt interesați de portarul echipei naționale. Totodată, aceștia au vorbit și despre evoluțiile lui Horațiu Moldovan și nu au uitat de partidele„tricolorilor” cu selecționata condusă de Murat Yakin.

„Zvonurile apărute în România au făcut furori, dar, din informațiile obținute de Blick, acestea nu sunt adevărate. Moldovan i-a făcut viață grea Elveției în preliminariile pentru Campionatul European”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

În acest sezon, Horațiu Moldovan a adunat 22 de partide în poarta celor de la Rapid și nu a primit niciun gol în 10 meciuri. La echipa națională, evoluțiile acestuia au fost apreciate de selecționerul Edi Iordănescu, care l-a titularizat în 8 dintre cele 10 dueluri ale primei reprezentative, din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Reclamă

În momentul de față, cota de piață a portarului este de 2,6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Horaţiu Moldovan, anunţ direct despre viitorul său după ultimul meci al anului

După ultimul meci al anului, 0-0 cu Farul Constanța,  portarul echipei naționale a dezvăluit că ar putea pleca de la Rapid, în această iarnă, dacă va primi o ofertă bună.

„Cred că e un rezultat echitabil, ambele echipe am avut ocaziile noastre. Am întâlnit campioana României, domnul Hagi merită tot respectul pentru ceea ce face aici.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut doar faza cu Budescu, cred că a fost fault. În rest nu vreau să comentez, nu ştiu (n.r. despre golurile anulate).

Cred că mergem printr-un moment greu, nu am mai câştigat de 7-8 meciuri. Trebuie să le cerem scuze suporterilor, s-a promis locurile 1-3. Cred că ne ajută acest sistem play-off, când se înjumătăţesc punctele. E posibil orice.

Acum mă pot gândi la ceea ce urmează pentru mine. Stau cu familia să fac sărbătorile fericite şi dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot pregăti să fac pasul afară. A fost un pas încărcat şi mă bucur… am avut rezultatele pe care le doream la naţională, am avut prestaţii bune şi la Rapid. Mă bucur că am terminat anul sănătos”, a spus Horațiu Moldovan, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și