Închide meniul

Marius Șumudică, noi detalii despre starea sa de sănătate. Cum se simte după ce nu a fost lăsat să plece din țară

Alex Ioniță Publicat: 28 decembrie 2023, 18:28

Reclamă
Marius Șumudică, noi detalii despre starea sa de sănătate. Cum se simte după ce nu a fost lăsat să plece din țară

Marius Șumudică, noi detalii despre starea sa de sănătate

Marius Șumudică / Hepta

Marius Șumudică a ofeirt noi detalii despre starea sa de sănătate. Antrenorul celor de la Gaziantep nu a fost lăsat să plece din țară, având în vedere faptul că are Covid 19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul ar fi trebuit să plece din țară pe data de 29 decembrie, dar plecarea acestuia nu mai este posibilă, având în vedere faptul că persoanele care au Covid nu pot părăsi țara. Acum, acesta a vorbit, în detaliu, despre starea sa de sănătate.

Marius Șumudică, noi detalii despre starea sa de sănătate. Ce a dezvăluit antrenorul român

„Șumi” a menționat faptul că nu s-a simțit foarte bine și că a avut simptome caracteristice infectării cu virusul Covid 19. Marius Șumudică a dezvăluit că, după ce a ieșit pozitiv la test, a mers la spital și a primit un tratament pentru 5 zile.

”Ăsta e norocul meu de fiecare dată când vin acasă, trag câte un virus după mine. N-am avut niciun fel de problemă, nu știu de unde, probabil prin avion, prin aeroport.

De vreo două zile m-am simțit nu foarte confortabil, am simțit că mi-am pierdut gustul și mirosul și am zis ‘ia stai, mă, că am un test în casă, să-mi fac’. Ieri seară s-a dovedit că am corona.

Reclamă

Azi dimineață am fost la Matei Balș (n.r. un spital din București) și mi s-a dat tratament adecvat pentru cinci zile. Mi s-a descoperit și o pneumonie. Mâine va pleca staff-ul meu, după care, probabil pe 1 sau pe 2, când totul va fi OK, mă voi deplasa și eu”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Marius Şumudică, convins că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB

Marius Şumudică a oferit declaraţii despre posibilitatea ca Damjan Djokovic să semneze cu Rapid. Acesta a transmis că şi el l-ar fi transferat în secunda doi la Gaziantep, însă nu poate să facă această mutare.

De asemenea, tehnicianul român a mai dezvăluit că Damjan Djokovic ar aduce un plus imens la Rapid, mărturisind că giuleştenii au avut de suferit în linia mediană, în prima parte a acestui sezon. „Şumi” a mai transmis că Djokovic merita să primească mai multe şanse la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Ar fi cea mai bună mutare pentru Rapid. Este peste toţi mijlocaşii centrali pe care îi are Rapid. Unde ei au suferit pe zona centrală, e un jucător care poate să ajungă la finalizare, ţine la tăvăleală, mă refer la presiunea publicului. Am vorbit cu el ieri la telefon, era o discuţie legată de Turcia, că Gaziantep era interesată de el. L-aş fi luat mâine, dar nu pot, acolo trebuie să joc cu un turc, nu pot să joc cu el.

Nu l-aş fi luat să-l ţin pe bancă, merită să joace, merita mai multe şanse. Mă întreba despre viitor, avem o relaţie bună, m-a întrebat şi de Rapid. N-am putut decât să-i vorbesc la superlativ, e locul care i s-ar potrivi cel mai bine. Cât a jucat Djokovic la FCSB, îl confundăm cu vreun stelist sau FCSB-ist? Despre ce vorbim… Din păcate, Djokovic nu a avut prea multe şanse”, a declarat Marius Şumudică, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și