Închide meniul

Marius Şumudică, convins că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB: „Cea mai bună mutare!”

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 17:57

Reclamă
Marius Şumudică, convins că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB: „Cea mai bună mutare!

Marius Şumudică, convins că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB

Damjan Djokovic, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Şumudică s-a declarat convins de faptul că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB. Antrenorul lui Gaziantep a dezvăluit că a purtat o scurtă discuţie cu mijlocaşul croat, şi i-a spus acestuia că formaţia de sub Grant ar fi varianta ideală pentru el, în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic a fost pus „pe lista neagră” de Gigi Becali şi urmează să plece de la FCSB, în această iarnă. După ce a refuzat-o pe Dinamo, mijlocaşul de 33 de ani este aproape de Rapid, după cum a anunţat prosport.ro.

Marius Şumudică, convins că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB

Marius Şumudică a oferit declaraţii despre posibilitatea ca Damjan Djokovic să semneze cu Rapid. Acesta a transmis că şi el l-ar fi transferat în secunda doi la Gaziantep, însă nu poate să facă această mutare.

De asemenea, tehnicianul român a mai dezvăluit că Damjan Djokovic ar aduce un plus imens la Rapid, mărturisind că giuleştenii au avut de suferit în linia mediană, în prima parte a acestui sezon. „Şumi” a mai transmis că Djokovic merita să primească mai multe şanse la FCSB.

„Ar fi cea mai bună mutare pentru Rapid. Este peste toţi mijlocaşii centrali pe care îi are Rapid. Unde ei au suferit pe zona centrală, e un jucător care poate să ajungă la finalizare, ţine la tăvăleală, mă refer la presiunea publicului. Am vorbit cu el ieri la telefon, era o discuţie legată de Turcia, că Gaziantep era interesată de el. L-aş fi luat mâine, dar nu pot, acolo trebuie să joc cu un turc, nu pot să joc cu el.

Reclamă

Nu l-aş fi luat să-l ţin pe bancă, merită să joace, merita mai multe şanse. Mă întreba despre viitor, avem o relaţie bună, m-a întrebat şi de Rapid. N-am putut decât să-i vorbesc la superlativ, e locul care i s-ar potrivi cel mai bine. Cât a jucat Djokovic la FCSB, îl confundăm cu vreun stelist sau FCSB-ist? Despre ce vorbim… Din păcate, Djokovic nu a avut prea multe şanse”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Damjan Djokovic a refuzat-o pe Dinamo

Damjan Djokovic i-a dat răspunsul final lui Dinamo, după ce „câinii” i-au făcut o ofertă. Mijlocaşul croat a vorbit şi cu antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic. Djokovic a refuzat să vină la Dinamo, motivându-şi decizia prin faptul că nu vrea să joace în play-out.

A discutat și antrenorul cu Djokovic, ei sunt vecini la Zagreb, stau pe aceeași stradă, dar Damjan nu vrea să joace în play-out…”, a dezvăluit Alessandro Caparco, antrenor cu portarii la Dinamo, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nici în ceea ce îl priveşte pe Dorin Rotariu informaţiile nu le sunt favorabile „roş-albilor”. La fel ca şi Djokovic, Dorin Rotariu ezită să meargă la Dinamo din pricina poziţiei din clasament a „câinilor”. Totodată, un impediment îl constituie şi faptul că Dinamo i-a propus lui Rotariu un contract pe numai 6 luni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și