Închide meniul

David de Gea este aproape de un club important. Portarul liber de contract, aproape de revenirea în Premier League

Alex Ioniță Publicat: 28 decembrie 2023, 20:44

Reclamă
David de Gea este aproape de un club important. Portarul liber de contract, aproape de revenirea în Premier League

David de Gea este aproape de un club important

David De Gea / Profimedia

David de Gea este aproape de un club important. Goalkeeper-ul spaniol ar putea reveni în fotbal, după ce s-a despărțit de Manchester United în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principala problemă pentru care de Gea nu și-a găsit niciun angajament este legată de salariul mare pe care îl solicită. Niciun club important din Europa nu i-a oferit, până în momentul de față, un salariu atractiv. Totuși, se pare că lucrurile s-ar putea schimba.

David de Gea este aproape de un club important. Newcastle are nevoie de un nou portar

Potrivit informațiilor oferite de publicația spaniolă as.com, Newcastle are nevoie de un nou portar și ar lua în calcul aducerea lui David de Gea.

„Coțofenele” au o problemă imensă după ce portarul titular, Nick Pope, s-a accidentat la umăr și va lipsi de pe teren pentru aproximativ 4 luni. Astfel, formația dorește să aducă un goalkeeper cu experiență care să rezolve criza formației de pe St. James Park.

Înafară de Pope, Newcastle îi mai are în lot pe Martin Dubravka, Loris Karius și pe Mark Gillepsie, dar aceștia nu sunt văzuți drept soluții bune pentru postul de titular de către tehnicianul Eddie Howe.

Reclamă

În momentul de față, David de Gea, care a jucat 12 sezoane la Manchester United, este cotat la suma de 12 milioane de euro. Singurele cluburi pentru care a jucat au fost Atletico Madrid și echipa de pe Old Trafford.

Mesajul transmis de David de Gea, după ce s-a despărțit de Manchester United

„Am vrut doar să trimit acest mesaj de adio tuturor suporterilor lui Manchester United. Aș dori să-mi exprim recunoștința și aprecierea neclintită pentru dragostea din ultimii 12 ani. Am realizat multe de când dragul meu, Sir Alex Ferguson, m-a adus la acest club.

Am fost incredibil de mândru de fiecare dată când am purtat acest tricou. Am reprezentat cel mai mare club din lume. A fost o onoare pe care au avut-o doar câțiva fotbaliști norocoși.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o perioadă de neuitat și de succes de când am venit aici. Nu credeam că atunci când am plecat din Madrid, pe vremea când eram un puști, voi reuși să realizez așa ceva. Acum, este momentul potrivit să accept o nouă provocare, să mă împing din nou într-un mediu nou.

Manchester va fi mereu în inima mea, Manchester m-a modelat și nu mă va părăsi niciodată”, a postat jucătorul, pe rețelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și