Închide meniul

David de Gea a plecat de la Manchester United. Spaniolul a părăsit echipa după 12 ani pe „Old Trafford”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2023, 18:12

David de Gea a plecat de la Manchester United. Spaniolul a părăsit echipa după 12 ani pe Old Trafford”

David de Gea a plecat de la Manchester United

David de Gea, într-un meci pentru Manchester United / Profimediaimages

David de Gea a plecat de la Manchester United. Portarul de 32 de ani a anunțat despărțirea de echipa antrenată de Erik Ten Hag printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul era legitimat la Manchester United din anul 2011. Din cauza rundelor de negocieri eșuate între jucător și oficialii clubului, contractul acestuia nu a mai fost prelungit, iar portarul a devenit astfel liber de contract.

David de Gea a plecat de la Manchester United. Jucătorul a postat un mesaj emoționant pentru fanii „diavolilor roșii”

David de Gea a postat un mesaj emoționant pentru fanii „diavolilor roșii”. Portarul spaniol a dorit să își ia rămas bun de la suporterii echipei, dar și de la clubul la care a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei.

„Am vrut doar să trimit acest mesaj de adio tuturor suporterilor lui Manchester United. Aș dori să-mi exprim recunoștința și aprecierea neclintită pentru dragostea din ultimii 12 ani. Am realizat multe de când dragul meu, Sir Alex Ferguson, m-a adus la acest club.

Am fost incredibil de mândru de fiecare dată când am purtat acest tricou. Am reprezentat cel mai mare club din lume. A fost o onoare pe care au avut-o doar câțiva fotbaliști norocoși.

Reclamă

A fost o perioadă de neuitat și de succes de când am venit aici. Nu credeam că atunci când am plecat din Madrid, pe vremea când eram un puști, voi reuși să realizez așa ceva. Acum, este momentul potrivit să accept o nouă provocare, să mă împing din nou într-un mediu nou.

Manchester va fi mereu în inima mea, Manchester m-a modelat și nu mă va părăsi niciodată”, a postat jucătorul, pe contul său de Twitter.

Spaniolul a jucat în cariera sa doar pentru Atletico Madrid și Manchester United. În perioada petrecută pe „Old Trafford”, David de Gea a jucat 545 de partide și a încasat 590 de goluri. Alături de echipa antrenată de Erik Ten Hag, jucătorul a reușit să câștige un titlu de campion în Premier League, un trofeu UEFA Europa League, două Cupe ale Ligii, un FA Cup și 3 Supercupe ale Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

David de Gea, în vizorul a 3 echipe

Odată cu despărțirea de Manchester United, David de Gea a intrat în vizorul a 3 echipe. Potrivit informațiilor oferite de fichajes.net, prima variantă pentru portarul spaniol este Inter Milano. Formația italiană ar dori să îl transfere pe jucător, după ce Andre Onana este aproape să plece de pe „Stadio Giuseppe Meazza”.

O altă variantă pentru portarul spaniol este și rivala celor de la Inter, AC Milan. Aceștia sunt interesați de serviciile fostului jucător de la Manchester United, dat fiind faptul că Mike Maignan ar putea părăsi echipa în această vară.

Ultima variantă pentru David de Gea este chiar una dintre rivalele celor de la Manchester United, Tottenham. Echipa din Londra este în căutarea unui nou goalkeeper, pentru a-l înlocui pe Hugo Loris. Spre deosebire de echipele din Italia, oficialii lui Spurs ar fi de acord să îi plătească salariul lui De Gea, de 375.000 de lire pe săptămână.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și