Închide meniul

David de Gea este aproape de un club important. Portarul liber de contract, aproape de revenirea în Premier League

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 decembrie 2023, 20:44

David de Gea este aproape de un club important. Portarul liber de contract, aproape de revenirea în Premier League

David de Gea este aproape de un club important

David De Gea / Profimedia

David de Gea este aproape de un club important. Goalkeeper-ul spaniol ar putea reveni în fotbal, după ce s-a despărțit de Manchester United în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principala problemă pentru care de Gea nu și-a găsit niciun angajament este legată de salariul mare pe care îl solicită. Niciun club important din Europa nu i-a oferit, până în momentul de față, un salariu atractiv. Totuși, se pare că lucrurile s-ar putea schimba.

David de Gea este aproape de un club important. Newcastle are nevoie de un nou portar

Potrivit informațiilor oferite de publicația spaniolă as.com, Newcastle are nevoie de un nou portar și ar lua în calcul aducerea lui David de Gea.

„Coțofenele” au o problemă imensă după ce portarul titular, Nick Pope, s-a accidentat la umăr și va lipsi de pe teren pentru aproximativ 4 luni. Astfel, formația dorește să aducă un goalkeeper cu experiență care să rezolve criza formației de pe St. James Park.

Înafară de Pope, Newcastle îi mai are în lot pe Martin Dubravka, Loris Karius și pe Mark Gillepsie, dar aceștia nu sunt văzuți drept soluții bune pentru postul de titular de către tehnicianul Eddie Howe.

Reclamă

În momentul de față, David de Gea, care a jucat 12 sezoane la Manchester United, este cotat la suma de 12 milioane de euro. Singurele cluburi pentru care a jucat au fost Atletico Madrid și echipa de pe Old Trafford.

Mesajul transmis de David de Gea, după ce s-a despărțit de Manchester United

„Am vrut doar să trimit acest mesaj de adio tuturor suporterilor lui Manchester United. Aș dori să-mi exprim recunoștința și aprecierea neclintită pentru dragostea din ultimii 12 ani. Am realizat multe de când dragul meu, Sir Alex Ferguson, m-a adus la acest club.

Am fost incredibil de mândru de fiecare dată când am purtat acest tricou. Am reprezentat cel mai mare club din lume. A fost o onoare pe care au avut-o doar câțiva fotbaliști norocoși.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o perioadă de neuitat și de succes de când am venit aici. Nu credeam că atunci când am plecat din Madrid, pe vremea când eram un puști, voi reuși să realizez așa ceva. Acum, este momentul potrivit să accept o nouă provocare, să mă împing din nou într-un mediu nou.

Manchester va fi mereu în inima mea, Manchester m-a modelat și nu mă va părăsi niciodată”, a postat jucătorul, pe rețelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat, înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și